Ezt a hirdetést archiválták.

Balaton északi parton étterem tulajdonostól eladó

Balatonudvari Fövenyes Strand
5 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4305193
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 225
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A dinamikusan fejlődő Balatonudvari- Fövenyesi Strand területén több mint 20 éve üzemelő, bevezetett strandétterem tulajdonjoga eladó. Az étteremben melegkonyha működik, a la carte és napi menü választékkal, külön pizza, hamburger és lángos pálya, külön gyros pálya, ezen kívül fagylalt és desszert pálya üzemel. Visszatérő vendégkörrel, megalapozott jó hírrel rendelkezik az étterem.
2018-ban sporttáborhoz kapcsolódó menüs gyermekétkeztetés is elindult .
Teljes alapterülete 225 nm ebből 115 nm főépület és 45 nm gazdasági épület, téglaépítésű, bitumenes zsindelyfedéssel, jó műszaki állapotban. Fedett terasz tartozik hozzá  65 nm és nyitott terasz 130 nm alapterülettel. [------] férőhellyel rendelkezik a vendégtér. Az elektromos rendszer teljesen felújított, nagyteljesítményű ipari árammal. A konyha PB gáztechnológiával üzemel kiépített gázleadó állomással. Önálló 12 m3-es hűtőkamra működik az épületben. A konyhai, az előkészítői munkaterületek és a hűtőkamra tároló tér új inox bútorzata 2018-ban került beépítésre. A konyha- és hűtéstechnológiai berendezések nagyobb  része lecserélésre került az elmúlt években. A 0-5C hűtőkapacitás kb. 5m3 (a hűtőkamrán kívül), a -18-27C  fagyasztott áru tárolási kapacitás kb.4 m3.
A három kiszolgáló pultban 4 fejhűtős sörcsap, 2 fejes hűtött borcsap és 2 db különálló egy fejes hűtött szódacsap működik. A pénzkezelés 3 pénztárgéppel és 1 POS terminállal történik.
Az épület tetőterében 4 db 3 ágyas szoba, egy előtér és egy fürdőszoba+WC van,  ezen kívül két szoba 6 férőhellyel fürdőszoba+WC és  két különálló WC, így 16-18 fő munkatárs részére biztosítható saját szálláshely.
A Balatonudvari és a Fövenyesi Strand a 2018-as évben bekerült az összesen 15 tagból  álló 4 csillagos minősítésű balatoni strandok közé, egyúttal a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke különdíjat ajánlott fel egy kiemelkedően teljesítő Veszprém megyei strand részére, ezt a balatonudvari Fövenyesi Strand érdemelte ki a 2018.évben, mint a térség legdinamikusabban fejlődő strandja.
A településen jelentős, apartmanházas ingatlan építési beruházás indul 2018.év őszén.
Megtekinthető személyesen, a helyszínen, telefonon egyeztetett időpontban.

Elhelyezkedés
Balatonudvari

Fövenyes Strand

 
Elhelyezkedés
Balatonudvari

Fövenyes Strand