Ezt a hirdetést archiválták.

Kiadó, Épületasztalos üzem gépekkel, berendezésekkel!

Balmazújváros Asztalosüzem, berendezésekkel kiadó!
10 hónapja, 2 hete

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Duguláselhárítás
    Balmazújváros, Balmazújváros, Balmazújváros
    Bontás nélküli duguláselhárítás Balmazújváros és 40km-es körzetében Hétvégén és ünnepnapokon is. Varga János +36 30 553 3497...
    • Egyéb szolgáltatások - Balmazújváros
    3 éve, 3 hónapja
  • Régen frissült
    Lakásszervíz, ezermester szolgáltatás !!!
    Balmazújváros
    Keressenek bizalommal!...
    • Egyéb szolgáltatások - Balmazújváros
    3 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4019766
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Hosszútávra kiadó egy Épületasztalos-ipari termék és Fűrész áru gyártásával foglalkozó Hajdú- Bihar megyei üzem Debrecentől 25-km-re. A város ipari területén, de a városközponthoz közel elhelyezkedő faipari vállalkozás közel 200nm-es, hőszigetelt nyílászárókkal ellátott csarnokban üzemel, mely különböző munkaegységekre lett bontva. Az egységekben található komplett asztalos-ipari gépek, berendezések használati jogát is tartalmazza a bérleti díj. A berendezések többsége újnak mondható és természetesen folyamatosan karbantartott. A telephely részét képezi az irodák mellett lévő étkező, öltöző, és szociális helyiségek is. A gépek villamos energia ellátásához és az épület fűtéséhez szükséges áramellátás csaknem 100%-ban a tetőszerkezetre épített napelemekkel megoldott, így a rezsi költség minimális.  A telephely aszfaltos úton közelíthető meg, az ügyfelek részére parkolási lehetőség is kialakításra került.
A helyiségekben található gépek, berendezések, ill. az Épületasztalos- ipari vállalkozás az összes engedéllyel rendelkezik, akár nyílászárók gyártására is alkalmas üzem. A bérbeadással a tulajdonos által kizárólagos megbízással bír Irodánk, így egyeztetett időpontban be tudjuk mutatni az érdeklődők részére az kiadó, gépekkel felszerelt üzemet.
Az Épületasztalos üzem és berendezéseinek kiadási ára: 300.000Ft/hó+ÁFA+rezsi, szerződéskötésnél + 2 havi kaució letétbe helyezése mellett.
[------]
 

Elhelyezkedés
Balmazújváros

Asztalosüzem, berendezésekkel kiadó!

 
Elhelyezkedés
Balmazújváros

Asztalosüzem, berendezésekkel kiadó!