Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Családi ház eladó a Bükk lábánál

16 000 000 Ft
Bánhorváti Szilvásvárad Csokonai u.5
4 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4571370
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 156
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Van egy szép családi házunk. Szeretnénk eladni. Mondjuk pont neked. A házunk központi helyen van, innen maximum 5 óra alatt az egész országot be tudod járni. Hogy hol áll pontosan? Nos, a Google segít, hogy megtaláld ezt a falut, ami egy gyöngyszem, a Bükk lábánál. Na, jó, ezt tudom elég sablonos, mindig ezt a szófordulatot használják, na de tényleg itt van! Bánhorváti a község neve. Nem mond sokat? Jade, ha majd megismered! És az utcánkat is vele együtt, akkor rájössz, hogy ez a béke szigete. Kisétálhatsz a hegyekbe, meg a dombokra. Na, most hogy leírtam jutott eszembe, hogy már annyira megszoktam, hogy azok vannak, hogy észre sem vettem már, és nem is sétáltam ki. De te új lakástulajdonos, hidd el, hogy közel 30 évig új lesz minden, mire felfedezed az összes ösvényt, és megismered az összes lakót, szóval, mint egy kalandpark. Ha eddig szűkösen éltél kis városi panellakásodban, és térre van szükséged, akkor azt hiszem megtaláltad a megoldást. A családi házunkat. A teret itt megtalálod, és tanúsíthatom, hogy kamasz gyerekeid házibulijait is simán megrendezheted, mert hidd el, hely van hozzá! Bár vigyázni kell, hogy a süllyesztett nappaliban baleset ne következzen be a buli tetőfokán, ugyanis az emberek többségének furi, hogy lépcső is van! Több évtizedig éltünk itt, és bár nem látszik rajtam, kicsit szomorkás a hangulatom, hogy erre a döntésre jutottunk, mármint hogy megválnánk tőle. Még, anno amikor építettük, valahogy merész ötletnek bizonyult, hogy vízkékes legyen a színe, és az oszlopok is tartsák a tetőt, és süllyesztett legyen a nappali. Mára már megszoktam. Neked is sikerül majd! Van konyhánk és étkezőnk, bár a családtagok elsősorban tálcázni szeretnek a tv elé, ami egy ideig a nappaliban állt, de mindenki elaludt előtte, és sokkal nehezebb volt felvánszorogni a lépcsőn a tetőtéri hálókba, miután mindenkit felráztam az álmaiból, így végül felcipeltük a tv-t. Ezt csak megjegyeztem, a tv-t bárhová teheted majd! Vannak még helységek, de nem jó, ha minden poént lelövök már az elején. Szóval, ha kíváncsi vagy egy szeletre az életünkből, (nem mindent árulunk el), akkor nyugodtan írj, és megengedjük díjmentesen hogy meg is nézd ezt a sokat látott, de titkokat jól őrző házunkat. Már csak arra vár, hogy a te titkaidat is őrizhesse!
Aztán azt hiszem ezt a hirdetést majd rászabom nyugdijasra, friss házasra és városban benzingőzt belélegző friss levegőre vágyó hírdetést böngészőkre is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pongóné Molnár Ágnes

  • +362080-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bánhorváti

Szilvásvárad
Csokonai u.5


Hasonló hirdetések

  • Bánhorváti település központjában CSALÁDI ház eladó!
    Bánhorváti
    Bánhorváti 83 m2-es családi ház eladó!  A település Kazincbarcikától 15 km, a Bán-patak völgyében található, ami közel van a fő úthoz, de mégis csendes útcában. Pár perces sétával elérhető óvoda, iskola,bolt, buszmegálló és Platthy-kastély ami látván...
    • Eladó ház, Lakás - Bánhorváti
    1 hete, 6 napja
    12 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Bánhorváti
    Eladó Bánhorvátiban egy 1+3 szobás összkomfortos családi ház nagy telekkel. Vezetékes ivóvízhálózat, szennyvízhálózat kiépített, a fűtés vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A település Kazincbarcikától 15 km-re fekszik. A ház lakóháznak és hétvégi há...
    • Eladó ház, Lakás - Bánhorváti
    7 éve, 1 hónapja
    7 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pongóné Molnár Ágnes

  • +362080-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bánhorváti

Szilvásvárad
Csokonai u.5