CAM Midi 260 elektromos hinta

39 900 Ft
Biatorbágy Magor utca 12/1.
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11844278
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIÁLLÍTÁSI DARAB Hibátlan, kopás, karc, fakulás mentes. Gyári dobozában, garanciával. Miért ez a legjobb választás? A CAM Midi 260 elektromos hinta kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítja a tartósságot és hosszú élettartamot. A hinta modern és stílusos designnal rendelkezik, amely a gyerekek számára is vonzóvá teszi. Az elektromos működés lehetővé teszi a könnyű és kényelmes hintázást, így a gyerekek órákon át élvezhetik a játékot. A hinta biztonságos és stabil, így a szülők nyugodtan engedhetik gyermeküket játszani rajta. A CAM Midi 260 elektromos hinta könnyen telepíthető és használható, így a szülőknek semmilyen extra erőfeszítést nem igényel. Összegzés A CAM Midi 260 elektromos hinta a legjobb választás szülők számára, akik keresik a minőséget, stílust és kényelmet egy hinta esetében. A biztonságos és stabil kialakítás, valamint az elektromos működés lehetővé teszi a gyerekek számára a biztonságos és élvezetes játékot. A könnyű telepítés és használat pedig a szülők kényelmét szolgálja. CAM Midi Modern elektromos hinta játékhíddal Újszülött kortól 9 kg-os testsúlyig használható - 2 pozícióba állítható háttámla - Puha szövet huzat - Puha, vidám figurás szűkítő párna - 5-pontos biztonsági öv - 3 magasságba állítható napellenző levehető puha játékokkal - 5 sebességfokozat - Automatikus kikapcsolás időzítő - 15 dallam, 5 természetes hang - Csúszásgátló gumi talp - Elemmel működik (4 x C elem – 1,5 volt), de hálózatról is működtethető (INPUT: 100-240V~50/60Hz 0.25A MAX, OUTPUT: 6V~1000mA). A csomagban adapter nincsen! - Levehető, puha huzat, mely mosható 30°C-on - Összecsukva kis helyen is elfér - Az ülés fixálható, így pihenőszékként is használható MÉRETEK ÉS SÚLYOK Nyitva: H 64 – SZ 74 – M 60 cm. Összecsukva: H 64 – SZ 25 – M 68 cm. 3.8 kg. BIZTONSÁG Európai szabvány: EN 16232 Kisbabáknak 9 kg-ig. Az elektromos alkatrészeket biztonsági teszteknek vetették alá A hinta módon erősségi tesztet végeztek el Oldalsó, első és hátsó stabilitási tesztnek lett alvetve a termék, hogy elkerüljük azt a veszélyt, hogy míg a baba használja, felboruljon Véletlen összecsukódás teszt: a véletlen összecsukódást egy biztonsági mechanizmus akadályozza meg Csúszásgátló gumik talpak a termék vázán Nincs benne mérgező anyag (EN 71) és ftalát-mentes anyagokból készült (2005/84/CE irányelv) cikkszám: art. S352 Vásároljon most a CAM Midi Modern elektromos hinta játékhíddal, és biztosítsa gyermekének a kényelmes és biztonságos hintázás élményét!

Kapcsolat a hirdetővel
  • MiniDreams

  • +363043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Biatorbágy

Magor utca 12/1.


Hasonló hirdetések

  • CAM elektromos hinta - Midi 260 /2023/
    Biatorbágy, Magor utca 12/1.
    CAM CAM Midi Modern elektromos hinta játékhíddal- Újszülött kortól 9 kg-os testsúlyig használható- 2 pozícióba állítható háttámla- Puha szövet huzat- Puha, vidám figurás szûkítõ párna- 5-pontos biztonsági öv- 3 magasságba állítható napellenzõ levehet...
    • Egészség, Szépség - Biatorbágy
    4 hete
    55 850 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • MiniDreams

  • +363043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Biatorbágy

Magor utca 12/1.