Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

GYŐRtől 10 km-re TANYA eladó- Ahol nem érint a rezsiköltségek emelkedése. - Bőny

80 000 000 Ft
Bőny
1 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9750110
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 7105
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ön tart az áremelkedésektől? Tart attól hogy gondot fog okozni a rezsi kifizetése? meddig fog drágulni a gáz? és a családja majd hogyan bírja ezt? erre is van megoldás.

RÁZZA LE MAGÁRÓL az efféle félelmeit! 

Lássa el magát, gondoskodjon a saját megélhetéséről! Gondoskodjon a saját tüzelőjéről! Gondoskodjon családja életéről! esetleg megélhetéséről.

ITT A MEGOLDÁS! egy saját tanya ahol mindenki elfér de megmarad privát tere....

CSEND-NYUGALOM-TERMÉSZET és nincs messze a nagyvárostól.

 

Csodás, nagy gazdaság KÉT KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZZAL, ISTÁLÓVAL, NAGY TERÜLETTEL és szükség esetén egy még nagyobb LEGELŐVEL /+4,5ha +15mill.Ft/

 

A 7150 nm-es telken /külterület/  a már meglévő 570 nm-es tégla építésű istálló mellé 2 db családi ház  épült 2011 és 2014-ben. A telek körbe van kerítve, egy ásott  kút is van rajta. Nyitott karám is alkalmas lehet állattartási hasznosításra.

 

Az istálló tetőszerkezetét jelenlegi tulajdonosai megjavították. Alkalmas lovak, sertések, szárnyasok tartására. Itt is elérhető a vezetékes víz és áram. 

 

A telek bejáratánál lévő 1.számú ház

2011-ben épült téglából, betonfödémmel, cserép fedéssel. 8cm homlokzati hőszigetelést kapott, gyönyörű hőszigetelt fa ablakai vannak, spalettákkal. Kb. 35nm-es pince található alatta, külső lejáróval. Itt helyezték el a vegyes tüzelésű kazánt, mely radiátoros hőleadókat működtet. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Plussz lehetőségként hűtő-fűtő klíma is beépítésre került. 

Nettó lakótere 90nm és 10 nm terasz. Elosztása szerint az amerikai konyhás nappalihoz 2 hálószoba kapcsolódik. Találunk itt még két fürdőszobát, /káddal és zuhanyzőval/ és egy tároló helyiséget is.

A kedves-otthonos házat minőségi burkolatok, kellemes színek, tágas terek jellemzik.

A kb. 100 méterre lévő 2.számú ház
2014-ben téglából épült, beton födémmel, cserép fedéssel, homlokzati hőszigeteléssel. Csodás fa ablakaira spalettákat tettek. Fűtéséről 2db  cserépkályha gondoskodik. A melegvízet villanybojler szolgáltatja. 

Nettó lakótere kb. 70 nm és egy 8 nm-es terasz. Elosztása szerint külön konyha, nappali-étkező, 2 db hálószoba és fürdőszoba található benne. 

Kellemes- jó kisugárzású, otthonos házikó. 

Minkét házat riasztó védi.

 

Amennyiben hasznosítani szeretné, gondolkodhat pihenőházban, vadászházban, vendégházban, lovardában. De működhet gazdaságként, állatartó helyként.

 

Szükség van még nagyobb területre? ITT AZ IS MEGVAN: 4,5 ha legelő a közvetlen szomszédja. 15millió forintért. kb. 14,5aranykoronás. legelő besorolású..

 

Hívjon, nézzük meg együtt. Akár hétvégén is.

 

Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel állunk rendelkezésére.


Hivatkozási szám: 165901949

Kapcsolat a hirdetővel
  • Horváthné Erika

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bőny


Hasonló hirdetések

  • Kiadó 700 m2-es telek Bőny
    Bőny
    Bőnyben a Rákóczi utcában kiadó egy 700 nm-es tárolásra alkalmas telek! Családi házas övezetben található. Szennyvíz, víz , áram (3 x 25 A) bevezetésre kerül. Irányár: 80.000 Ft/hó Az ár alkuképes! Amennyiben a hirdetésem felkeltette érdeklődését, hí...
    • Telek - Bőny
    1 hete, 2 napja
    80 000 Ft
  • Eladó telek, Bőny
    Bőny
    Kiváló lehetőség! Bőny csendes utcájában eladó egy 1393 nm-es építési telek. A telket az utcáról egy szolgalmi úton lehet megközelíteni. A szolgalmi út két, korábban, újonnan épült családi ház előtt halad el. Erre a telekre is van egy családi ház épí...
    • Telek - Bőny
    1 hónapja, 4 hete
    11 700 000 Ft
  • Eladó 1393 m2-es építési telek Bőny, Táncsics Mihály utca
    Bőny, Táncsics Mihály utca
    Kiváló lehetőség!Bőny csendes utcájában eladó egy 1393 nm-s építési telek.A telket az utcáról egy szolgalmi úton lehet megközelíteni. A szolgalmi út két, korábban, újonnan épült családi ház előtt halad el. Erre a telekre is van egy családi ház építés...
    • Telek - Bőny
    2 hónapja, 2 hete
    11 700 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Telek, Bőny
    Bőny
    Építse jövőjét Bőnybe! Győr-Moson -Sopron megyében, Győrtől 17 km-re Bőny településen eladó 3237 nm-es telek, csendes és könnyen megközelíthető utcában. Az utcafront 37 méter széles, beépíthetőség 30%, építménymagasság 4,5 méter. Víz és villany a tel...
    • Telek - Bőny
    3 hónapja, 3 hete
    30 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó telek, Bőny
    Bőny
    Kiváló lehetőség új lakóházak építtetőinek! Bőny csendes utcájában, Győr központjától 18 km-re, eladó egy 1346 nm megosztható telekrész, amire 2-3 lakóház építhető. Az eredeti, teljes 1830 nm-s telken egy kis méretű lakóház áll, de lehetőség van a há...
    • Telek - Bőny
    4 hónapja, 2 hete
    17 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Horváthné Erika

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bőny