Kék tenger, szikrázó napsütés, olasz életérzés. Egy kicsi étterem a domboldalon. A tenger illatát hozza a nyári szél. Egy könnyű ebéd után Ön is valami finomságra vágyik. Giuseppe, a ristorante főpincére már jön is, kezében a kávélappal. Espresso-t vagy egy lattét ajánl. Ehhez a nyári délutánhoz a lágy ízek illenek, így egy a Dél-Amerika arabica kávéiból és Ázsia robustáiból készült tökéletes keveréket választ Önnek. Már érzi is a nemes ízt a szájában…
Ki ne vágyna erre az érzésre és erre a földi paradicsomra? Ha most nincs is alkalma elutazni, ez a pillanat mégis az Öné lehet. Igyon egy csésze Zaffiro-t, és akár a mesében, már ott is van a csodás domboldali teraszon!
Jégkása gépben elkészíthető jegeskávé por. Önköltségi ára kb. 105 Ft / dl Jégkása készítő gép -pel a keverési arányok betartása mellett tökéletes Freppé ital készíthető a termékből....
Eredete A világ legkiválóbb vanília szirupját a legkiválóbb vanília esszenciából kell készíteni. Több mint 90 éve a MONIN Madagaszkár szigetéről származó prémium vanília kivonatot használ. Ez a színtiszta esszencia adja a MONIN Vanília szirup kiválós...
A Robusta kávé egy másik faj az Arabica mellett, Latin neve a Coffea Canephora. Normális esetben a Robusta instant kávékban kerül felhasználásra, de méltó helyet kapott az eszpresszó keverékekben is. A Robusta erősebb, és nagyobb mennyiségű bogyót te...