A valódi, szájban olvadós, kiváló minőségű Monin Csokis Süti sziruppal új dimenziót nyithat italai számára, legyen szó kávékülönlegességekről, shakekről, forró csokoládékról vagy koktélokról!
Eredete
Míg a csokis süti elterjedése egy véletlennek köszönhető - mely során a csokoládé darabkák nem olvadtak el egy sütemény tésztájában -, addig a világhírű siker már nem annak köszönhető. Ez az ízletes sütemény - vagy keksz -, mely az 1930-as évek Amerikájában került először megalkotásra, hamar jó hírnevet szerzett magának a kávézók és kávé boltok termékpaletta bővítésének és profit-éhségének köszönhetően. Az elgondolás bevált, hiszen ma már a legtöbb kávézóban vagy kávé boltban találkozhatunk a csokis sütivel, csak úgy, mint a normál boltok polcain.
A Monin Csokis Süti szirup egy különleges, sütemény ízű szirup, mely krémes érintéssel ruházza fel italait. Talán ez az egyetlen olyan íz, mely megmutatja, hogy milyen is az igazán szájban olvadós szirup, mellyel kiterjesztheted italkínálatodat az ínyencségek világában.
Szín
Barna, karamelles csillogással.
Ízvilág
Vajas, sötét csokoládé sütemény illat és íz.
Felhasználási ötletek
A Monin Csokis Süti sziruppal egyedi ízesített italokat készíthetsz - hogy még inkább kihangsúlyozzad annak testességét, olyan tejtermékekkel keverve ajánljuk, mint a tej a shakekhez vagy a tejszín a desszertitalokhoz. A Monin Barna Csokoládé vagy Kakaó likőrrel még többet hozhatsz ki a Monin Csokis Süti szirupból!
Üdv eladásra kínálom a Csobogómat amit 10 évvel ezelőtt vettem 1,5 millió forintért.Dél Olaszországból származó vörös terméskőből faragott egyedileg , sajnos olyan helyre költöztem hogy kicsi a kert, mert ez kb 6 méter hosszú,most ha valaki ilyen cso...
BELGA CSOKI-NARANCS ízesítésű kávé Aromával ízesített pörkölt kávé különlegesség. Az aromákat még melegen adjuk a pörkölt kávéhoz, ami azt azonnal magába szívja. Tejes kávé italok készítéséhez ajánljuk első sorban, mivel az aromák elnyomják a kávé e...
PISZTÁCIA ízesítésű kávé Aromával ízesített pörkölt kávé különlegesség. Az aromákat még melegen adjuk a pörkölt kávéhoz, ami azt azonnal magába szívja. Tejes kávé italok készítéséhez ajánljuk első sorban, mivel az aromák elnyomják a kávé eredeti kar...