2 az 1-ben mágneses tábla és kréta tábla - Kruzzel

7 390 Ft
Budaörs
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11484451
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
6 FUNKCIÓ - A kétoldalas tábla akár 6 különböző felhasználási lehetőséget is kínál. Lehetővé teszi a gyermek számára, hogy krétával fessen a fekete oldali táblára, és filctollal fessen a fehér oldalra. A tábla klasszikus abakusz gyöngyökkel is rendelkezik , amellyel a gyermek elkezdheti kalandját a számolással. Ezután megtanulhatja az alapvető matematikai műveleteket, mint az összeadás, kivonás és szorzás. A gyermeknek lesz egy órája is, amelyen szabadon beállíthatja az időt a mutatók segítségével; megtanulhatja felismerni az időt. Van egy ábécé is a táblán , amely lehetővé teheti a gyermek számára, hogy megismerkedjen az első betűkkel, ami később lehetővé teheti számára, hogy létrehozza az első szavakat.


FÁBÓL KÉSZÜLT - a multifunkcionális oktatási tábla kerete teljes egészében fából készült - minden tökéletesen csiszolt és biztonságos a gyermekek számára . A tábla forgatható és 2 módon használható, fekete vagy fehér oldallal . A készlet nagy csavarokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a kényelmes forgást és a helyzetváltoztatást.


MÓKÁS ÉS TANÍTHAT IS - oktatási tábla serkentheti a képzeletet és a kreativitást , és gyakorolhatja a kézügyességet a legfiatalabbaknál. A nagyszerű szórakozás soha nem ér véget. Nem csak a tábla szórakoztat, hanem türelemre is taníthat, fejlesztheti a koncentrációt és gyakoroltathatja a memóriát, megtaníthatja az első betűket és számokat . Ez egy nagyszerű ajándékötlet lehet minden gyermek számára!


PRAKTIKUS POLC - alatta egy polc található, amely lehetővé teszi pl. kréta vagy más kisgyermekjátékok tárolását.



MŰSZAKI ADATOK






kor: 3+


tanúsítványok: CE, EN 71


anyag: fa


méretek (hossz/szélesség/magasság): 32/41/67cm


készlet súlya: 1,2 kg


súly csomagolással együtt: 1,5 kg



A TARTALOM:






kétoldalas tábla


jelölő mágnessel


szivacs mágnessel


5 kréta

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • 2 az 1-ben mágneses tábla és kréta tábla
    Budaörs
    A tábla stabil kerete teljes egészében fából készült. A fekete tábla írásra és krétával való rajzolásra szolgál. A tábla fehér oldala kiválóan alkalmas kiemelővel való íráshoz. Ezenkívül mágnesek rögzíthetők rá. A táblát abakusszal és órával szerelté...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 6 órája
    5 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs