Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

A ház, amit szeretünk! Most megvásárolhatja TULAJDONOSTÓL!

69 000 000 Ft
Budaörs Biatorbágy Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.
5 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4232962
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 300
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Összeköltözők figyelmébe! Nagy alapterületű családi ház, gond nélkül 2 önálló lakássá alakítható!
Igényesen kivitelezett 3 szintes használt családi ház közel a központhoz, csendes utcában Biatorbágyon eladó TULAJDONOSTÓL. A ház szintenként 100nm.

Telek: 500nm. A meghirdetett eladási ár: 69 millió forint. Cím: Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.
3 beállásos garázs+ 1 autó elfér a kapun belül is. 2 db szelekciós Hörmann motoros garázskapuk,és motoros kertkapu, a kerítés holland Bekaert márkájú.

Kerti világítás és kerti locsolórendszer kiépített. Saját kút, melyről nemcsak a locsolórendszer, hanem a lenti wc és két mosógép is üzemel. A házban 3 fürdőszoba Pastorelli olasz falicsempékkel és Grohe német csaptelepekkel. A hálószobákban Hitachi klíma, a nappaliban Hark márványkandalló, a 3 terasz + 1 személybejáró korlátja rozsdamentes acél. A hátsó teraszajtók fél éve cserélve Kömmerling német 3 rétegű üveggel ellátott tolóajtókra. 3 kémény: 1 gázkazán, 1 kandalló és egy ópciónális, vegyestüzelésű kazán részére. A padlás OSB lapokkal fedve és szigetelve teljes alapterületen tárolásra alkalmas. KábelTV, Internet és telefon bekötve. 2 körös riasztórendszerrel felszerelt: egyik a bentalvásos mód, másik a totál beriasztás. Távfelügyeleti rendszer üzemel 5 perces kiérkezési idővel. A ház körül mozgásérzékelő lámpák és kamerák miden oldalon. A bejárati lépcső alatt kutyakennel, a hátsó terasz alatt szerszámtároló.

Könnyedén 2 külön lakássá alakítható. A szuterén szobábaban sportszoba vagy vállalkozás működtethető. A ház előtt saját ültetésű 2 cseresznye, 2 meggy és 2 diófa érik be minden évben. Kellemes szomszédság!
A ház központi helyen, Biatorbágy sétálóutcáján található, 5 percre van az Önkormányzat, Szakrendelő, Faluház, Fő tér, Óvoda, játszótér, élelmiszerbolt.

A település minden szükséges üzlettel ellátott: több áruházlánc is képviselteti magát (Coop, CBA, Penny), saját szakrendelői intézetünk van a háziorvosi rendelőn kívül, gumisok, virágboltok, fodrászok, fogorvosok.

Kiváló az autószervíz a Viadukt alatt, egyben vizsgaközpont is, karosszériás is van a városban. A vasboltban minden kapható, ami a ház körüli szereléshez kell, külön villanyszerelő szaküzlet is van a főúton. Bián pedig Gazdabolt - mezőgazdasági szaküzlet, Torbágyon dísznövénykertészet. Éttermek, pizzériák, italboltok és cukrászdák széles választéka biztosítja a gondtalan falatozást, szórakozást. Az Andrész cukrászda messze földön híres a díjnyertes fagylaltjairól, sütijeiről- nyaranta nem találni parkolóhelyet, mert a környező településekről is ide jönnek a cukiba, a Citadella Motoros klub kirándulásainak is gyakran ez a cuki a végcélja. Ugyanilyen híres a Czimmer húsfeldolgozó / húsbolt, ahol mindig friss tőkehúsokat és felvágottakat vehetünk, sőt, leülhetünk az üzletben egy tál meleg ételre is!
Biatorbágy aranyos kis városközponttal rendelkezik, tavaly megszavazták facebook-on ezen kategóriájú városok közül a legszebbnek. Fő látványossága a Viadukt, melyről a történelemkönyvekben olvashatunk. Békés település a zöldben. Körötte szuper kirándulóhelyek (Biai tó, Nyakaskő, Iharos - kápolna, focipálya) és sokféle sportolási lehetőség adott. (Korcsolyázás, görkorizás, gördeszázás, úszás, kerékpározás, foci-, kosárlabda- és

futópálya.stb.)
Kulturális élet: a Faluházban nívós és családias zenei koncertek, testvérvárosi kapcsolattartás Bián Gyergyóremete (Erdély)és Kiti (Ciprus), Torbágyon a svábok lakta részben Herbrechtingennel (Németország). Bián angolul tanulnak és Ciprusra utaznak az iskolások, Torbágyon német nemzetiségi oktatás és Németországba utaznak az iskolások. Bián Székely kör, magyar tánc és magyar zeneiskolai oktatás, Torbágyon Német nemzetiségi egyesület, Sváb táncegyüttesek, sváb fúvószenekarok. Biatorbágyon aktív fotokör tevékenykedik előadásokkal, kiállításokkal és fotopályázatokkal.
Budapest autópályán 20 perc alatt elérhető. Nagyáruházak 10 percre Budaörs, Törökbálint. Biatorbágy az M1-M0-M7 találkozásánál fekszik, ebből kifolyólag a Balaton irányába (M7)- Győr-Ausztia felé (M1) - illetve a repülőtérre(M0) is gyorsan el lehet jutni autópályán.
A településen 2 katolikus és 2 református templom van.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gockler Márta

  • 3021266-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budaörs

Biatorbágy
Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.


Hasonló hirdetések

  • Eladó - Lakás (panel) - Szivárvány utca
    Budaörs, Szivárvány utca
    Budaörsön eladó PANORÁMÁS ERKÉLYES LIFTES lakás 51 m2. Nappali két hálószoba, jó méretű ablakos konyha, külön fürdőszoba WC. Elképesztően jó erkély! Azonnal költözhető, üres! Cserélt vezetékek, felújított konyha, műanyag ablakok, új bejárati ajtó. Na...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 2 órája
    52 990 000 Ft
  • Eladó  Budaörsön 3 szintes, összesen 686 m2 hasznos alapterületű ipari ingatlan 958 m2 telken.
    Budaörs
    Eladó Budaörsön 3 szintes, összesen 686 m2 hasznos alapterületű ipari ingatlan 958 m2 telken. Az ingatlan jelenleg irodaház, műhely és raktárként funkcionál, 5000 m2-es ipari telepen belül helyezkedik el, a bejáratnál. 2 utcáról is megközelíthető, 16...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 3 órája
    400 000 000 Ft
  • Budaörsi Családi ház
    Budaörs
    Eladóvá vált Budaörs központjában kétszintes, külön bejáratú 2 db sorházi lakás. Önálló helyrajzi számon, 249 nm telken, 145 nm lakóterület. Az ingatlan hőszigetelt, az emeletráépítés néhány éve történt Prortherm téglából, a zárófödém extra hőszigete...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 10 órája
    109 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budaörs
    Budaörs
    Ha Budaörsön önálló, panorámás családi házat keres, tetszeni fog Önnek ez az ingatlan. BUDAÖRS frekventált részén eladó egy 2009-ben épült 280nm-es ingatlan, amely egy 722nm-es gyönyörű, kertész által gondozott telken helyezkedik el. A kialakított té...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 17 órája
    245 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budaörs
    Budaörs, Mátra utca
    PANORÁMÁS LAKÁS, KIVÁLÓ MINŐSÉG Nappali + 2 hálószobás belső kétszintes, első emeleti lakás, 4 lakásos társasházban. A nappaliból leválasztva plusz hálófülke kialakítható, így 2 gyermekes családoknak is ideális. Kialakítása modern, igényes, konyhája ...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 19 órája
    105 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gockler Márta

  • 3021266-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs

Biatorbágy
Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.