Babysense légzésfigyelő - 1Pro

54 990 Ft
Budaörs Gyár utca 2.
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8094604
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaápolás, Biztonság
Leírás
babysense légzésfigyelő A készülék folyamatosan figyeli a baba légzéshez kapcsolódó mozgásait. Figyelmeztet, ha a légzőmozgás megáll, vagy rendszertelenné válik. Ez teljes nyugalmat biztosít Neked abban, hogy azonnal tudni fogod, ha a babádnak szüksége van rád. Jellemzők: állandóan felügyeli a baba mozgását és légzését. Akusztikus és vizuális riasztás, ha a légzés megszűnik több, mint 20 másodpercre, vagy ha légzésszám lelassul kevesebbre, mint 10 légzés percenként. Biztonságos és integrált rendszer: A monitor egység csatlakoztatható az érzékelő padhoz melyek a matrac és kiságyrács vagy ágyalap között találhatóak. A rendkívül érzékeny érzékelő közvetlenül nem érintkezik a babával. Csecsemőt mozgásában semmilyen módon sem korlátozzák vagy akadályozzák. A passzív érzékelő teljesen biztonságos, nem bocsát ki semmilyen sugárzást. Babysense-szet a baba nem látja és nem is érzi, a készülék mégis érzékel minden baba által keltett légzést és mozgást. Működése: 4db AA elem (nem tartozék) - klinikai és otthoni felhasználhatóság, - légzésszámláló funkció, - továbbfejlesztett mozgásszűrő, - riasztás alacsony légzésszám, és légzőmozgás-kimaradás esetén, - automata érzékenység-beállítás, - normál- vagy fokozott-érzékenység, életkori jellemzőkhöz igazodva, - speciális monitor-rögzítés rövid kábeltechnikával, a fulladások megelőzésére, - többszínű LED-es visszajelző, - maximum 12 cm vastagságú (nem rugós) matraccal használható A szenzorpad mérete: 27 cm X 44 cm további szenzorpaddal (max.1 db-al) bővíthető. Orvostechnikai eszköz: CE0459 Egészségpénztárra elszámolható A készülék érvényes orvostechnikai Certifikációval rendelkezik. Készülékre 24 hónap garancia vonatkozik! Figyelem! A készülék nem helyettesíti a felnőtt általi gondoskodást,nem tud újraéleszteni!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.


Hasonló hirdetések

  • Babysense légzésfigyelő 7
    Budaörs, Gyár utca 2.
    babysense légzésfigyelő A Babysense 7 légzésfigyelő CE 0459 minősítésű orvostechnikai eszköz. Folyamatos figyelmet biztosít gyermeked légzéséhez kapcsolódó mozgásai részére. Kék led jelzés mutatja, amikor a kisbabád egyenletesen veszi a levegőt. A ké...
    • Babaápolás, Biztonság - Budaörs
    2 hete
    57 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.