BESTWAY 22011 búvármaszk gyerekeknek - zöld

1 990 Ft
Budaörs
1 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11685188
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A víz alatti élet sok ismeretlent rejt, ezért is olyan érdekes. Nagyon különbözik a szárazfölditől, és mindenekelőtt különösen nehéz felfedezni. Szerencsére itt a tökéletes eszköz hozzá – egy búvármaszk!



 



BÚVÁRMASZK GYERMEKEKNEK



A maszkkal történő búvárkodás nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a gyermek ássa, mi történik a víz alatt, hanem sokkal könnyebbé teszi a víz alá bukást is. A maszk ráadásul nem csak a tengerben vagy tóban, de még a medencében is hasznos lesz!



A szemüveg nagy, orrot is fedő lencséi lencséi lehetővé teszik, hogy a kicsi mindent láthasson a vízben, és megakadályozza, hogy víz kerüljön a szemébe vagy az orrába, így az úszás tiszta élvezet lesz.



SZEMÉLYRE SZABHATÓ



A kínált búvármaszk állítható szilikon pánttal rendelkezik, melynek köszönhetően beállítható a termék mérete úgy, hogy a lehető legjobban illeszkedjen egy kisgyermek fejéhez.



ÚSZÓMASZK GYERMEKEKNEK



Hogy a gyerekeket a termék használatára ösztönözze, színes, így minden bizonnyal sok gyerek figyelmét felkelti.



A széles és állítható pánt igazán kényelmessé teszi a búvárkodást a maszkkal, és kiküszöböli annak kockázatát, hogy víz kerüljön a szemüvegbe.



A nagy üvegfelületek nem korlátozzák a látómezőt, így kényelmesen megtekintheti a víz alatti világot. Ráadásul sok éven keresztül kitart majd, hiszen a termék kiváló minőségű anyagokból készült.



 



TERMÉK INFORMÁCIÓ:





Kor: 3+


Anyaga: szilikon + műanyag


Szín: zöld







MÉRETEK:






Szemüveg mérete: 13 cm x 6 cm


Kiszerelés: 18,5 cm x 17,5 cm x 6 cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • BESTWAY 22011 búvármaszk gyerekeknek - kék
    Budaörs
    A víz alatti élet sok ismeretlent rejt, ezért is olyan érdekes. Nagyon különbözik a szárazfölditől, és mindenekelőtt különösen nehéz felfedezni. Szerencsére itt a tökéletes eszköz hozzá – egy búvármaszk!   BÚVÁRMASZK GYERMEKEKNEK A maszkkal történő b...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    1 napja, 18 órája
    1 990 Ft
  • BESTWAY 22011 búvármaszk gyerekeknek - rózsaszín
    Budaörs
    A víz alatti élet sok ismeretlent rejt, ezért is olyan érdekes. Nagyon különbözik a szárazfölditől, és mindenekelőtt különösen nehéz felfedezni. Szerencsére itt a tökéletes eszköz hozzá – egy búvármaszk! BÚVÁRMASZK GYERMEKEKNEK A maszkkal történő búv...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    1 napja, 18 órája
    1 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs