Ezt a hirdetést archiválták.

Elektronikus céltábla - 3 célpont - Kruzzel

Budaörs
2 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Elektronikus céltábla számlálóval
    Budaörs
    A célpont tüzelésére szivacs lövedékes puskák használhatók ( a készlet nem tartalmaz pisztolyt, lövedékeket). Fény- és hangeffektusokkal rendelkezik, amelyek szórakoztatóbbá teszik a játékot. Egy találat után üvegtörés vagy taps hangját hallhatjuk . ...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 16 órája
    3 590 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11561771
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELEKTRONIKUS PAJZS - LÖVÉSZET - 3 CÉLPONT



SHIELD 3 TARGET E - Ez az egyedülálló céltábla olyan érzést ad gyermekének, mintha igazi lövész lenne. Az eszköz LCD kijelzővel van ellátva, amely a megszerzett pontokat mutatja. Miután az összes célpontot kilőtte, azok automatikusan újra felkerülnek. A gyermek versenyezhet társaival vagy szeretteivel, hogy ki a legjobb lövő.



HANG-EFEKTUSOK - A három céltábla egyikének eltalálása után a készülék a törött üveg vagy a lövések hangjait adja ki, amelyek határozottan hitelesebbé teszik a játékot. Miután pontot szerzett, a lövő ovációt kap a közönségtől.



CSÚSZÁSGÁTLÓ CSÍKOK - A készlet két hosszanti csíkot tartalmaz, amelyeket az eszköz aljára kell ragasztani. Ezek megakadályozzák, hogy a játék elmozduljon lövés vagy célba dobás közben.



UNIVERZÁLIS - a pajzs tökéletesen működik fegyverekkel vagy kiegészítőkkel, például csúzlival vagy íjjal. Hihetetlen szórakozást nyújt egyedül és másokkal együtt! Kisebb gyermekek számára is alkalmas, akik labdákat vagy más biztonságosabb kiegészítőket dobhatnak a céltáblára.


MŰSZAKI ADATOK:





Fekete szín


Anyag: műanyag


Kijelző: lcd


Tápegység: (nem tartozék)


Pajzsok száma: 3


Méretek (hossz/szélesség/magasság): méret: 24 x 11 x 18 cm


Súly: 0,261 kg


Súly a csomagban: 0,379 kg

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs