Fa montessori kirakós (180 részes)

3 990 Ft
Budaörs
1 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9776434
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mennyire fejlett az Ön és gyermeke fantáziája? Most remek alkalmad nyílik megnézni!


A fa kirakónak köszönhetően több érdekes mintát készíthetsz!


A kisgyermekek figyelmének felkeltése érdekében minden rejtvényt színes festékkel vontak be. Ez kétségtelenül játékra ösztönzi a legkisebbeket! Amellett, hogy remek szórakozást nyújtanak, segítenek a látható színek azonosításában és megnevezésében!


A 180 elem teszi lehetővé igazán fejlett képek készítését! Csak a szervező fantáziája szab határt! És ha befejezi a játékot , az összes elemet egy praktikus szövettáskába rejti!


Huszonnégy, mindkét oldalára nyomtatott kártyán összesen negyvennyolc különböző nehézségi szintű minta található!  


Egy ilyen közös játék pozitív hatással lesz a családi kapcsolatok alakulására – minden pillanat, amit szülőként gyermekeddel töltesz, a köteléked kialakulását eredményezi!


A jó játék az a játék, amely nemcsak érdekes szórakozást nyújt, hanem a baba általános fejlődését is támogatja! A Maria Montessori által kidolgozott pedagógia feltételezései szerint minél egyszerűbb a játék, annál jobban teljesíti ezeket a feltételezéseket!


Ez a fából készült puzzle segít a széles körben érthető intellektuális képességek - mindenekelőtt a kreativitás és a térbeli képzelőerő - fejlesztésében!


A kézügyesség sem marad el! A rejtvények elrendezéséhez a kéz precizitása és pontossága, valamint szem-kéz koordináció szükséges!


A termék teljes egészében fából készült , aminek köszönhetően nem csak megfelelő szilárdságot, de biztonságot is nyújt! Minden faelem gondosan csiszolt és nem mérgező festékkel van bevonva, hogy ne tapadjon szilánk a finom nyélbe.


A rejtvények esztétikus kartondobozba vannak csomagolva , így ajándéknak is tökéletesek!


A készlet tartalma


180 fahasáb, különböző formákban és színekben


24 db kétoldalas kártya


szövettáska tároláshoz


 


Anyag:


fa blokkok


papír kártyák


 


Méretek:


kártyák: 8 cm x 6 cm


egy blokk (hatszög ): 4 cm x 5 cm


csomag méretei : 21 cm x 24,5 cm x 4 cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Buborékfújó - Egyéb
    Budaörs, Gyár utca 2.
    Gyermekjáték Fújj színes buborékokat a legegyszerűbb módon! A buborékfújó egy henger alakú kis tartály, aminek a kupakjába egy buborékfújó keret van beépítve. Mártsd a keretet a folyadékba, majd emeld ki és fújj rá a lyukra! Ha lassan fújod, nagyobb,...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 21 órája
    195 Ft
  • Gyémánt festőkészlet kiegészítői
    Budaörs
    A készletnek köszönhetően mindenki ellazulhat és elfeledkezhet a mindennapi problémákról. A készletet többen is használhatják, és sok eleme megkönnyíti a család összes tagjának a szórakozást a képek összeragasztásában. Nyomóhenger gyémánt hímzéshez. ...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 23 órája
    2 490 Ft
  • Gyémántfestő készlet, balerina
    Budaörs
    Balerinát ábrázoló gyémántfestő készlet, más néven gyémántfestés. Ez a kis gyémántszerű kristályokból álló mozaikkép létrehozásának technikája nagyon népszerűvé vált a kézművesek és művészek körében. A készlet újranyomott mintájú szövetből áll, amely...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 23 órája
    1 590 Ft
  • Gyémántfestő készlet, oroszlán
    Budaörs
    Oroszlánokat ábrázoló gyémántfestő készlet, más néven gyémántfestés. Ez a kis gyémántszerű kristályokból álló mozaikkép létrehozásának technikája nagyon népszerűvé vált a kézművesek és művészek körében. A készlet újranyomott mintájú szövetből áll, am...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 23 órája
    1 590 Ft
  • Kutya fogtisztító rágóka, piros
    Budaörs
    Barátságos és biztonságos kutyarágó, amely segít tisztán tartani kedvence fogait. A fogtisztító segít eltávolítani a felgyülemlett táplálékot, lepedéket és fogkövet. A fogtisztító tartós, ellenáll a harapásnak és könnyen tisztítható. Házi kedvencünkn...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 23 órája
    1 690 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs