Fekete horgászszék - Trizand

6 490 Ft
Budaörs
1 napja, 13 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12279071
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KÉNYELMES  - az állítható kartámaszok és még a pohár számára kialakított speciális hely is kényelmesen érzi magát, akárcsak otthon. A szék ergonomikus kialakításának köszönhetően még sokórás ülés után is remekül érzi magát . Ezenkívül a szék elején 2 lyuk található, amelyekbe csapokat szúrhatunk (nem tartozék), ami még nagyobb kényelmet tesz lehetővé a szék elmozdulásának veszélye nélkül. 







ÖSSZEHAJTHATÓ  - a szék gyorsan és egyszerűen össze- és széthajtható. Összecsukva kényelmes burkolatban tárolható és szállítható . A kényelmes hordozófogantyú örömmel viheti magával minden útra. 







SZILÁRD ÉS TARTÓS ANYAGOK  - a fotel kivételesen stabil, váza strapabíró csövekből, az ülőke pedig megerősített anyagból készült. Mindezek a tulajdonságok azt jelentik, hogy a szék akár 100 kg-os terhelést is elbír - még a masszívabb testfelépítésű emberek is kényelmesen pihenhetnek rajta, anélkül, hogy félnének attól, hogy a szék megsérül. 







UNIVERZÁLIS  - a horgászszék a neve ellenére nem csak horgászatra tökéletes. Ideális lesz turistaszéknek, strandszéknek vagy akár erkélyszéknek is . A horgászszék nem nehéz (csak kb. 2 kg súlyú) - piknikre, kirándulásra is magunkkal vihetjük, és nem terhel többletsúlyt a poggyászunkra. 










LEÍRÁS






fekete szín


anyaga: keret: vas + PP, borítás: 600D oxford szövet + EPE hab + PVC + PU


méretei: 80 x 44 x 80 cm


maximális terhelés: 100 kg


súlya: 1,089 kg


csomag súlya: 2,015 kg










TARTALOM:






szék


tok

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Összecsukható horgászszék termikus táskával
    Budaörs
    Műszaki adatok: Kiváló minőségű anyagokból készült Vastag anyagból készült Kényelmes és stabil A keret masszív és tartós csövekből készült Kényelmes háttámlával felszerelt Hűtőtáska van hozzá Összecsukva kis helyet foglal Praktikus fogantyúkkal rende...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Budaörs
    1 napja, 13 órája
    5 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs