Felfújható úszó fotel - narancs

4 690 Ft
Budaörs
1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11685337
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Strand, nap és pihenés - ez a tökéletes nyári nap. Ahhoz azonban, hogy a pihenés még élvezetesebb legyen, mit szólna egy felfújható vízi székhez? Egy ilyen termék lehetővé teszi, hogy rendkívül kényelmes helyzetben pihenjen!



A fotel rendkívül kényelmes, a háttámlája, amely igazán puha, mivel az egész fotelhez hasonlóan ez is felfújható. Ezenkívül a háttámla mindkét oldalán karfák találhatók, amelyeken lyukak vannak az italok számára - így a fotelben eltöltött minden pillanat rendkívül pihentető!



A termék által nyújtott nyilvánvaló kényelem mellett a felfújható fotel frissítő vizuális élményt is nyújt - az érdekes és színes, pálma- és monstera levél motívummal ellátott dizájn biztosan sokak figyelmét felkelti!

Egy ilyen színes felfújható székkel biztosan gyönyörűek lesznek a nyaraláson készült strandfotók!



A fel nem fújt termék nagyon kis helyet foglal, így könnyedén bepakolhatja a bőröndjébe vagy strandtáskájába. És ami a legfontosabb, szezonon kívül sem foglal sok helyet a szekrényedben.



A felfújható szék gyártása során a legkiválóbb minőségű anyagokat használták fel, és szivárgásmentes szelepet építettek be, hogy megakadályozzák a levegő kiszökését - mindezt azért, hogy a vízi szórakozásodat semmi se zavarja meg!


Műszaki adatok:





Életkor: 12+


Max: 80 kg


Szín: narancssárga



Méretek:






Szélesség: 110 cm


Ülésszélesség: 110 cm: 60 cm


Csomagolás: 25 cm x 18 cm x 5 cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Felfújható úszó fotel - kék
    Budaörs
    Strand, nap és pihenés - ez a tökéletes nyári nap. Ahhoz azonban, hogy a pihenés még élvezetesebb legyen, mit szólna egy felfújható vízi székhez? Egy ilyen termék lehetővé teszi, hogy rendkívül kényelmes helyzetben pihenjen! A fotel rendkívül kényelm...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    1 napja
    4 690 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs