Gyurma készlet - Dínó - Kruzzel

3 290 Ft
Budaörs
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11561762
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MOZGATHATÓ DINOSZAURUS - a dinoszaurusz egy nagyon kreatív megoldás a játékhoz. Karjai és lábai mozgathatóak, különböző pozíciókba helyezhetőek , a szája és a hasa pedig kinyílik. Ennek köszönhetően a gyermek etetheti a dinoszauruszt. Ezenkívül a farka felett van egy rejtett gomb, amely kinyitja az alsó tárolórekeszt és a dinoszaurusz ürít. A dinoszaurusz a gyermek által készített tojásokat is rakhat.



VÁGÓK ÉS BÉLYEGZŐK - a készlet biztonságos vágóeszközöket és bélyegzőket tartalmaz, amelyeket a masszára bélyegezünk. Ezek különböző dinoszauruszok, ezen kívül egy formát is tartalmaznak a dinoszaurusz tojás létrehozásához .



6 SZÍN - a készlet 6 műanyag masszával ellátott tartályt tartalmaz. Mindegyiknek más-más színe van. A készlet nagy előnye, hogy az egyes tömegszíneket kombinálni lehet, ami teljesen más színt eredményezhet, és még több szórakozást tesz lehetővé.



A KREATIVITÁS ÉS A KÉPZELET ÖSZTÖNZÉSE - a műanyag anyagkészlettel való játék fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kreativitását, valamint a kézügyességüket. Emellett remek lehetőség a szülőkkel, testvérekkel vagy barátokkal való szórakozásra is.


MŰSZAKI ADATOK:





Szín: többszínű


Anyag: műanyag


Tömegek száma: 6


Méretek: 18,5 x 11 x 19 cm


Súly: 0,492 kg


Súly csomagban: 0,600 kg



TARTALOM:






Dinoszaurusz


4 bélyegző + dinoszaurusz formájú szerszámok


Tojásforma

 





A színes masszakészlettel való közös játék fejleszthei a gyermekek képzelőerejét és kreativitását, valamint kézügyességét. Emellett remek lehetőség a szülőkkel, testvérekkel, barátokkal és kollégákkal való közös szórakozásra is, amely során szerepet játszhattok, és egyúttal befolyásolhatjátok gyermeketek interperszonális készségeit.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • BAMBINO Kis művész művészeti készlet aktatáska
    Budaörs
    A készlet a legszükségesebb művészeti anyagokat tartalmazza egy 32 x 24,8 x 5 cm-es, praktikus, fogantyús aktatáskába csomagolva. Nagyszerű ötlet: A szabadidő eltöltéséhez Kreatív játékhoz, Otthoni tanuláshoz, A finommotoros készségek fejlesztéséhez,...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    1 napja, 20 órája
    11 690 Ft
  • Vázlatrajzkészlet
    Budaörs
    A professzionális ceruza- és rajzkiegészítők nélkülözhetetlenek amatőrök és profi művészek számára . A teljes készlet egy nagyon praktikus tokban található, amely festőállványra akasztható vagy derékra rögzíthető . A huzat egy zsebbel van ellátva , a...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    1 napja, 20 órája
    4 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs