Hidrométer, Óra, Szobahőmérő ,Páratartalom mérő, LCD

2 890 Ft
Budaörs
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11685259
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Otthonában a páratartalom és a hőmérséklet befolyásolja hangulatát és egészségét. Ezért olyan fontos, hogy reagáljon a saját otthonában végbemenő változásokra. Ehhez pedig jól jön egy higrométer!



HIGROMETER – MI AZ?



A higrométer minden otthonban hasznos eszköz. Leolvassa az adott helyiség levegő páratartalmát, és gyors reakciót tesz lehetővé a vízgőztartalom szintjének normalizálása érdekében.



A túl magas vagy túl alacsony páratartalom hatással van a bútorokra, a ruhákra és a padlóra. A nedvességnek nem túl ellenálló anyagok, különösen a fa, kedvezőtlen körülmények között összezsugorodhatnak vagy megduzzadhatnak.



A nem megfelelő páratartalom közérzetünkre és egészségünkre is kihat. A túl száraz levegő negatívan befolyásolja a bőr állapotát és a nyálkahártyák hidratáltságát, ami a fertőzések könnyebb előfordulását, illetve a torokszárazságot, köhögést eredményezheti.



A nedvességmérő tökéletes otthoni és irodai használatra, de olyan üzletekben is, ahol a termékeket megfelelő körülmények között kell tárolni.



MI LEGYEN PÁRA AZ OTTHONBAN?



Otthoni körülmények között a legkedvezőbb és legegészségesebb páratartalom 40%-60%, ezért is olyan fontos a páratartalom szabályozása, esetleg emelése vagy csökkentése.



A páratartalom méréséhez egyszerűen helyezze a páratartalom mérőt a kiválasztott helyiségbe, és várja meg az első leolvasást. A legpontosabb mérés érdekében ne feledje, hogy a készüléket ne helyezze kályhák vagy radiátorok közelébe.



SZOBAHIGROMETER – SOK FUNKCIÓS BERENDEZÉS



A készülék a páratartalom mérő opció mellett a helyiség hőmérsékletét is méri. Ezen kívül az LCD kijelzőn ébresztő funkcióval ellátott óra is található. Ennek köszönhetően a termék több eszközt is helyettesíthet - nem csak helyet takarít meg az íróasztalon vagy a szekrényen, hanem az otthoni körülmények szabályozásában is nagy segítség lesz.



HŐMÉRŐ HYGROMETERREL – MINŐSÉG ÉS FUNKCIÓ EGY KÉSZÜLÉKBEN



A készülék kellő körültekintéssel készült. Minden felhasznált anyag kiváló minőségű, ami biztosítja a hosszú használatot. A beépített mérőórák pedig tökéletesen mérik mind a vízgőz mennyiségét, mind az uralkodó hőmérsékletet. A nagy, áttekinthető kijelző megkönnyíti a mérések leolvasását, a praktikus állvány pedig lehetővé teszi, hogy asztalra vagy szekrényre helyezze. Sőt, hátul van egy lyuk, ami megkönnyíti a falra akasztást.





 



A KÉSZÜLÉK FUNKCIÓI:





Higrométer (nedvességmérő)


Hőmérő (°C/°F)


Megtekintés (24 vagy 12 óra)


Riasztás





 




TECHNIKAI PARAMÉTEREK:






Hőmérséklet mérési tartomány: -50°C – 70°C


Mérési pontosság: 1°C


Kijelzési pontosság: 0,1°C


Páratartalom mérési tartomány: 10% – 90%


Páratartalom mérési pontosság: 5%


Páratartalom megjelenítési pontosság: 1%


Tápellátás: 2x AAA elem





 




MÉRETEK:






Higrométer: 8,5 cm x 7,8 cm x 2,8 cm


Kiszerelés: 9 cm x 9 cm x 2,5 cm


Higrométer kartondobozba csomagolva.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Vasaló védőborítás fényesség ellen - Ruhhy
    Budaörs
    VÉDELEM  - ideje a könnyebb és hatékonyabb vasaláshoz! A vasbevonat egy innovatív megoldás, amely tökéletesen megvédi a szöveteket az égéstől és a letapadástól. Ezenkívül megvédi a talpat a karcolásoktól.  MEGELŐZÉS  - vasalótartozékunk pótolhatatlan...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 20 órája
    1 590 Ft
  • Budaörs
    TAPADÁSMENTES BEVONAT  – hőálló (-200 - +260°C, rövid ideig 300°C-ig) és tűzálló. Nagy előnye a tapadásmentes bevonat, amely lehetővé teszi  a zöldségek, tojások vagy húsok könnyű sütését zsiradék nélkül . ÚJRAHASZNÁLHATÓ  - a tartós anyag, amelyből ...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 20 órája
    2 190 Ft
  • Budaörs
    TAPADÁSMENTES BEVONAT  – hőállóság (-200 - +260°C, rövid ideig 300°C-ig) és tűzálló. Nagy előnye a tapadásmentes bevonat, amely lehetővé teszi  a zöldségek, tojások vagy húsok könnyű sütését zsiradék nélkül . ÚJRAHASZNÁLHATÓ  - a tartós anyag, amelyb...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 20 órája
    1 590 Ft
  • Vezeték nélküli füjhallgató fekete - Izoxis
    Budaörs
    HASZNÁLATI KÉNYELEM  – a lógó és kusza kábelek hiánya a vezeték nélküli fülhallgatók egyik legnagyobb előnye. Lehetővé teszik zenehallgatást anélkül, hogy akadályoznák a mozgást,  LCD kijelzőjük pedig lehetővé teszi a töltöttségi állapot folyamatos f...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 20 órája
    2 990 Ft
  • Fóliahegesztő - Ruhhy
    Budaörs
    HERMETIKUS CSOMAGOLÁS  - a fóliazáró használata lehetővé teszi a csomagok hermetikus lezárását, ami fontos az élelmiszerek frissességének megőrzése, a nedvesség, szagok elleni védelem, valamint a levegő és a szennyeződés elleni védelem szempontjából ...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 20 órája
    6 890 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs