Időzítő, programozható kapcsoló

5 690 Ft
Budaörs
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12469741
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az időzítő a háztartási készülékek áramellátásának vezérlésére szolgál. Az óra működtetéséhez beépített akkumulátorral rendelkezik.


Az időzítő használható különféle eszközök automatikus be- és kikapcsolására, elektromos fűtés és világítás szabályozására a szobákban, valamint az otthoni jelenlét szimulálására.


A készülék használata lehetővé teszi az elektromos energia megtakarítását.





AZ ÓRA BEÁLLÍTÁSA







Nyomja meg és tartsa lenyomva a „ CLOCK ” gombot 3 másodpercig az órabeállítás módba lépéshez. Nyomja meg a " SET " gombot, egy háromszög ikon jelenik meg az " ÓRA " előtt, majd nyomja meg az "UP" gombot az óra beállításához.


Az " ÓRA " beállításának befejezése után nyomja meg ismét a " SET " gombot, a " PERCEK " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot a perc beállításához.


A " PERCEK " beállításának befejezése után nyomja meg ismét a " SET " gombot, a " WEEKS " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot a hét napjának beállításához.


Az összes művelet befejezése után nyomja meg az " OK " gombot az óra módba lépéshez, állítsa be a hetet.


Nyomja meg a "CLOCK" + "SET" gombokat a nyári vagy a téli idő beállításához


Nyomja meg a "CLOCK" + "PROG" gombokat a 24 órás vagy 12 órás üzemmód beállításához. 









AZ IDŐPROGRAM BEÁLLÍTÁSA





Nyomja meg a " PROG " gombot az időzítő program beállításához. Ebben a módban 16 be- és kikapcsolási időzítő program állítható be.


Nyomja meg a " SET " gombot az első program kezdési időpontjának beállításához, az " ÓRA " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot az órák beállításához.


Ha befejezte az " ÓRA " beállítását, nyomja meg ismét a " SET " gombot, a " PERC " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot.


Miután befejezte a " PERCEK " beállítását, nyomja meg ismét a " SET " gombot, a " WEEKS " előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az " UP " gombot a hét beállításához, felváltva megjelennek a hét napjainak kombinációi. Válassza ki a kívánt dátumot.


A művelet befejezése után nyomja meg a "PROG" gombot az 1. program kikapcsolási idejének beállításához. Ha be szeretné állítani a következő csoportos program be- és kikapcsolási idejét, nyomja meg tovább a "PROG" gombot, és kövesse a fenti utasításokat.


Óra módban nyomja meg a " SET " gombot az "AUTO", "OFF" vagy " ON "  mód kiválasztásához.





A módok a következő sorrendben jelennek meg:






AUTO (Kikapcsolás. Időzítő bekapcsolva)


KI (állandóan ki van kapcsolva. Időzítő kikapcsolva)


BE (folyamatosan be van kapcsolva. Időzítő kikapcsolva)







Ha törölni szeretné a beállított időzítő programot, nyomja meg a „ PROG ” gombot, válassza ki a megadott időzítőt, majd nyomja meg a „ CLEAR ” gombot a törléshez.





VÉLETLENSZERŰ FUNKCIÓ







A véletlenszerű funkció csak 18:00 és 06:00 között aktív, ha aktiválni szeretné ezt a funkciót, válassza az AUTO módot.


A fenti művelet befejezése után nyomja meg egyszerre a "SET" és az "UP" gombot. A "RANDOM" funkció  aktiválódik.


Ha törölni szeretné a "RANDOM" funkciót , nyomja meg egyszerre a "SET" és "UP" gombot, ekkor a "RANDOM" az LCD kijelzőn kikapcsol.









VISSZASZÁMLÁLÁS FUNKCIÓ





A visszaszámlálás funkció csak "BE" vagy "KI" módban működik. A véletlenszerű funkciót le kell tiltani.


A fenti művelet befejezése után nyomja meg egyszerre az "UP" és a "PROG" gombot a visszaszámlálási idő beállítási módba lépéséhez.


Nyomja meg a "SET" gombot, az "ÓRA" előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az "UP" gombot az órák beállításához (0-99).


Miután befejezte az "ÓRA" beállítását, nyomja meg ismét a "SET" gombot , a "PERC" előtti háromszög ikon villogni kezd, majd nyomja meg az "UP" gombot a percek (0-59) beállításához.


Az összes művelet befejezése után nyomja meg az "OK" gombot a visszaszámlálás módba lépéshez.


Ha törölni szeretné a visszaszámlálás funkciót, nyomja meg egyszerre az "UP" és a "PROG" gombot, a "COUNTDOWN" eltűnik az LCD kijelzőről, kikapcsol, majd visszatér óra üzemmódba.





TULAJDONSÁGOK:







Tápellátás: 230V/50Hz


Frekvencia: 45-65Hz


Maximális terhelési áram: 16A


Maximális terhelési teljesítmény: 3680W


Üzemi hőmérséklet: 0-50°C


Időzítő tartomány: 1 perc-168 óra (7 nap) Időzítő hiba: ≤1 perc/hó









MÉRETEK:





Teljes hossz: 11,5 cm


Mélység dugó nélkül: 3,5 cm


Mélység dugóval együtt: 7,5 cm


Kijelző mérete: 3cm x 3,5cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Zárható ablakfogantyú  - Malatec
    Budaörs
    IDEÁLIS GYERMEKSZOBÁBA - tökéletes a gyerekszobák ablakainak, valamint az erkélyajtók ellenőrizetlen nyitás elleni védelmére. BETÖRÉS ELLEN– kiváló védelem a betörés ellen. A zárt ablakok és erkélyajtók megakadályozzák az illetéktelen személyek bejut...
    • Vállalkozás, Ipar - Budaörs
    1 napja, 3 órája
    2 290 Ft
  • Elektromos vízmelegítő csaptelep
    Budaörs
    Ez az intelligens elektromos vízmelegítő - csaptelep másodpercek alatt forró vizet biztosít. Maximális 60°-os hőmérséklettel központi fűtés vagy vízmelegítő nélkül! Gyors és azonnali megoldás, hogy bármikor legyen forró víz.  Teljesen helyettesítheti...
    • Vállalkozás, Ipar - Budaörs
    1 napja, 3 órája
    21 190 Ft
  • Fűtőmellény
    Budaörs
    Álmodik a melegség, a kikapcsolódás és a kényelem kombinációjáról? Vezeték nélküli, elektromos fűtőmellény masszázs funkcióval megfelelhet az Ön elvárásainak. Az ujjatlan mellény szélessége tépőzárral állítható. A mellény hátul fűtőpanelekkel van fel...
    • Vállalkozás, Ipar - Budaörs
    1 napja, 3 órája
    8 890 Ft
  • Érintésmentes WC-öblítés mozgásérzékelővel
    Budaörs
    Az automatikus WC öblítés lehetővé teszi, hogy elkerülje a gomb közvetlen érintkezését, így korlátozza a baktériumok terjedését. Ideális megoldás otthoni fürdőszobában, étteremben, szállodában, építkezésen és más nyilvános helyeken. Az érzékelő kivál...
    • Vállalkozás, Ipar - Budaörs
    1 napja, 3 órája
    4 390 Ft
  • Multifunkcionális szerszám 20 az 1-ben
    Budaörs
    Egy praktikus multifunkciós szerszám minden hétköznapi helyzetben jól használható, akár kempingben vagy műhelyben is. Kis méretű. A készülék tokja elrejthető a zsebében, vagy az övre rögzíthető. Turisztikai eszköz, de mindennapi használatra is haszno...
    • Vállalkozás, Ipar - Budaörs
    1 napja, 3 órája
    3 890 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs