Karácsonyi kötény - Mikulás - Ruhhy

1 690 Ft
Budaörs
1 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11556667
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
VÉDELEM A RUHÁKNAK - a karácsonyi vacsora, a karácsonyi sütés és az ünnepi karácsonyi vacsorák elkészítésekor szükség van egy jó konyhai kötényre. A Mikulás ruháját ábrázoló karácsonyi konyhai kötény egy bájos és praktikus kiegészítő, amely sok örömet ad a konyhai feladatokhoz.





IDŐSZERŰ DESIGN - a kötényt úgy tervezték, hogy a Mikulás ikonikus piros ruháját idézze. A kötény elkészítéséhez használt anyag kiváló minőségű és élénk színekkel rendelkezik. A kulináris eredményekből eredő foltok és szennyeződések gyakorlatilag láthatatlanok lesznek ezen a mintán. A poliészter megkönnyíti a kötény használatát: könnyen mosható és nem gyűrődik, megtartja alakját és nem igényel vasalást, még felületes vasalást sem.





NAGYSZERŰ MINŐSÉG - a karácsonyi kötény kényelmes, jól néz ki, és mindenekelőtt megvédi a ruhákat a foltoktól és a fröccsenő zsírtól. A tartósan rögzített nyakszalag ugyanabból az anyagból készült, mint a teljes szegély. Stabilan fekszik a nyakon, nem csavarodik vagy nyomódik. Az oldalsó hosszú pántok lehetővé teszik, hogy a kötény kényelmes szélességét egyénileg állítsa be minden testalakhoz.





HANGOLJ A KARÁCSONY ATMOSZFÉRÁJÁRA - A karácsonyi motívummal ellátott időtlen konyhai kötény minden karácsony szerelmesének tetszeni fog. Az itt használt Mikulás-motívum teszi a kötényt bájossá és divatos kötelező darabjává minden háziasszony, sütés- és konyhai segítő számára. Pincérként, szakácsként vagy cukrászként végzett munkájába is karácsonyi hangulatot és örömet hoz. Remek ajándékötlet is lesz.



MŰSZAKI ADATOK



Szín: többszínű

Anyag: poliészter

Méretek:

Kötény: 92 x 51 cm

Súly: 52 g

Súly csomagban: 64 g

A vidám, ünnepi kötény biztos, hogy ünnepi hangulatot kölcsönöz a karácsonyi sütemények sütése és a karácsonyi vacsora elkészítése során, miközben a ruhát is védi.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Budaörs
    Adventi naptárunk tökéletes ajándék mindenkinek, aki szereti a praktikus ajándékokat, meglepetéseket. Az ajándékkészlet azoknak szól, akik szeretik a barkácsolást, utazást és a kütyüket. A naptárban sok érdekes dolgot találhat a mindennapi tevékenysé...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    1 napja
    15 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs