Karácsonyi mintás sodrófa - Ruhhy

2 490 Ft
Budaörs
1 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11498831
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÁLÓ MINŐSÉG - kiváló minőségű, tartós, lézervágott fából készült, ami garantálja a tartósságot és a könnyű használatot. Különböző karácsonyi motívumokkal díszített - hóemberek, rénszarvasok, gömbök, ajándékok, karácsonyfák stb. Kényelmes fa fogantyúk a végein, amelyek biztos fogást és sima mozgást tesznek lehetővé. Az erős mintázat biztosítja a minta tökéletes láthatóságát.


LÉZERVÁGOTT - A karácsonyi motívumok lézervágással kerültek a sodrófára, így egy homorú mintázat jön létre, amely a sodrás során átkerül a tésztára.


UNIVERZÁLIS ALKALMAZÁS - függetlenül attól, hogy süteményeket, tortákat vagy mézeskalács házikókat készít, a karácsonyi témájú nyomatok egy kis karácsonyi varázslatot adnak a süteményeknek. Ez a henger dekoratív elem lehet, amelyet az ünnepi szezonban a konyhában kiállíthat . Mintái örömöt hozhatnak a mindennapi sütésbe, így csodálatos kiegészítője lehet az ünnepi konyhai eszközöknek.


KARÁCSONYI MINTÁKKAL - a sodrófa karácsonyi motívummal, amely hóembereket, karácsonyfákat, gömböket ábrázol... ez egy bájos és funkcionális eszköz, amely vizuálisan gazdagíthatja a karácsonyi édességeket. A sodrófa lehetővé teheti, hogy finomságait a karácsony szellemével töltse meg, ízletes és vonzó süteményeket készítsen, amelyek örömet szereznek mindenkinek, aki megeszi őket. 



MŰSZAKI ADATOK






anyag: fa


forgatás: igen


lézervágás: igen


szín: barna


méretek: 40 x 4,3 cm


súly: 247 g


súly csomagban: 307 g

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Karácsonyi mintás sodrófa XL méret
    Budaörs
    Dombornyomott sodrófa tésztára, marcipánra és fondantra karácsonyi motívummal Aki egyszer megpróbál tésztát nyújtani ezzel a mintás sodrófával, soha többé nem akar már másképpen! Emeld a sütést felsőbb szintre ezzel az egyedülálló hengerrel, amely já...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 9 órája
    2 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs