Kerékpár telefontartó

1 290 Ft
Budaörs
1 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12352565
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A kerékpár telefontartó tökéletes megoldás minden kerékpározásrajongó számára, aki azt szeretné, hogy utazás közben mindig kéznél legyen a telefonja. Akár GPS-navigációt használ, akár kedvenc zenéit hallgatja, akár edzéseit figyeli, ez a tartó biztosítja, hogy telefonja biztonságosan és stabilan üljön a kormányon.


Univerzális, kerékpár vagy motorkerékpár kormányára szerelhető. A tartó nagyon szorosan tart, és speciális rögzítési rendszerrel rendelkezik. Csavarral rögzített bilinccsel rögzíthető a kormányra.


A tartó állítható karszélességű, gumival borított szelekkel rendelkezik, melynek köszönhetően nagyon szorosan tartja a telefont anélkül, hogy megkarcolná.


A tartó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a rezgésállóságot. Biciklizés közben nem kell attól tartania, hogy véletlenül kiesik a telefonja.


Modern rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a dőlésszög beállítását bármely síkban és a 360 fokos forgathatóságot. Ez teljes szabadságot és kényelmet biztosít a használat során. Szabadon forgathatja a telefont függőlegesen és vízszintesen is.


A legtöbb szabványos kerékpárkormányhoz illeszkedik, legyen szó hegyi, országúti vagy városi kerékpárról.


Az intuitív rögzítési rendszernek köszönhetően a fogantyú gyorsan és egyszerűen felszerelhető a kerékpár kormányára. Ezenkívül a szétszerelés is ugyanolyan egyszerű, lehetővé téve a tartó kényelmes mozgatását a különböző kerékpárok között.







TULAJDONSÁGOK:







Kiváló minőségű anyagokból készült


A legtöbb mobiltelefonhoz használható


Kormánykeretre szerelési lehetőség


A kartávolság 5,5 cm-től 9,5 cm-ig állítható


Nagyon gyors és egyszerű telepítés


Szín : fekete

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Kerékpár telefontartó, alumínium
    Budaörs
    Az univerzális kerékpártartó tökéletes kerékpár vagy motorkerékpár kormányra rögzítésére. Az univerzális fej nagyon szorosan tart és speciális szorítórendszerrel rendelkezik. Rögzítés a kormányra egy bilincs és a tartóra erősített szilikongumi segíts...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 17 órája
    2 190 Ft
  • Kerékpár telefontartó
    Budaörs
    Az univerzális kerékpártartó ideális kerékpár vagy motorkerékpár kormányra rögzítésére. Az univerzális fej nagyon szorosan tart és speciális rögzítési rendszerrel rendelkezik. Csavarral rögzített bilinccsel rögzíthető a kormányra. A tartó állítható k...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 17 órája
    1 690 Ft
  • Kerékpár telefontartó
    Budaörs
    Univerzális szilikon kerékpártartó - ez a praktikus és funkcionális tartó tökéletes megoldás minden kerékpáros számára, aki mindig kéznél szeretné tartani a telefonját vezetés közben. Tökéletes kerékpár vagy motorkerékpár kormányra szereléséhez. Az u...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 17 órája
    1 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs