L-BRNO Kerékpár csomagtartó táska

9 290 Ft
Budaörs
1 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11226369
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
L-BRNO OLDALSÓ KERÉKPÁRTARTÓ CSOMAGTARTÓ TÁSKA

Kerékpározás közben gyakran nincs elég hely a legfontosabb kiegészítőknek. Nincs hova tenni a telefont, a pénztárcát vagy az innivalót. Ezért remek megoldás egy kerékpártáska vásárlása. Egy kétrekeszes kerékpártáska pedig rengeteg helyet biztosít a legfontosabb dolgok tárolására!



EGY OLDALSÓ KERÉKPÁRTÁSKA MINDEN ÚTRA!

Egy kerékpártáska minden kerékpáros kiránduláshoz tökéletes lesz - mindegy, hogy a boltba, a munkahelyre vagy az erdőbe megyünk, az extra hely a különböző tárgyak számára mindig jól fog jönni!



A táskába csomagolt tárgyak teljes biztonságban lesznek. Semmi sem fog elveszni, függetlenül a kerékpározás sebességétől és a kanyarok számától!





MELYIK CSOMAGTARTÓT VÁLASSZUK?

A csomagtartó kiválasztása meglehetősen fontos, és több tényezőtől függ. Mennyi cuccot szándékozik szállítani, és hogy rendelkezik-e a kerékpárján szükséges kiegészítőkkel, például csomagtartóval.



Ha ügyfelei olyan táskát keresnek, amely pillanatok alatt összeszerelhető és tényleg sok minden elfér benne, akkor a kerékpár mellé való csomagtartó egy remek választás!



TÖKÉLETES KAPACITÁS MINDEN LÉNYEGES DOLOGNAK!

A táska valóban nagyon tágas - biztosan elfér benne az összes legszükségesebb kiegészítő. Tökéletes lesz nagyon hosszú kerékpáros túrákhoz, amelyek során, ha szüksége van nagy mennyiségű tárgyra - a csomagtartóba tényleg sok minden belefér!



HOGYAN KELL FELSZERELNI A KERÉKPÁRTÁSKÁT?

Nem kell attól tartania, hogy a kerékpártáska levétele és rögzítése az állványra valahogy problémás lesz. Az egész összeszerelés szerszámok nélkül történik, és szó szerint egy pillanat alatt elvégezhető!



A robosztus és tartós anyagok igazán kielégítő tartósságot biztosítanak a táskának, és lehetővé teszik, hogy sok éven át, sőt még több kilométeren keresztül használhassa!


TERMÉKINFORMÁCIÓK:





MŰSZAKI PARAMÉTEREK:

Anyag: 1,5 mm: Anyag: 100% poliészter

Zárt csomagtartó kapacitása: kb. 23 l

 



MÉRETEK:

Méretek: csomagtartó: 57 cm x 33 cm x 20 cm

Kis zseb: 20 cm x 18 cm x 3 cm

Kerékpártáska fóliás csomagolásban.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Vízálló táska 10L fekete - Trizand
    Budaörs
    VÍZÁLLÓ –  a táska olyan anyagból készült, amely vízálló és hatékonyan védi a táskában lévő értékes tárgyakat. A termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző kirándulásokon vagy sportolás közben .  TARTÓS –  a táska mas...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Budaörs
    1 napja, 18 órája
    2 890 Ft
  • Vízálló táska 20L fekete - Trizand
    Budaörs
    VÍZÁLLÓ –  a táska olyan anyagból készült, amely vízálló és hatékonyan védheti a táskában lévő értékes tárgyakat. A termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző kirándulásokon vagy sportolás közben .  TARTÓS –  a táska ...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Budaörs
    1 napja, 18 órája
    3 290 Ft
  • Vízálló táska 30L fekete - Trizand
    Budaörs
    VÍZÁLLÓ –  a táska olyan anyagból készült, amely vízálló és hatékonyan védheti a táskában lévő értékes tárgyakat. A termék tökéletes lesz esős időben és extrém, intenzív használatra különböző kirándulásokon vagy sportolás közben .  TRATÓS –  a táska ...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Budaörs
    1 napja, 18 órája
    4 190 Ft
  • Futballkapu labdával és pumpával - Trizand
    Budaörs
    MOZGÁSKÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE  – a gyerekeknek készült futballkapu kiváló módja lehet a sportkészségek fejlesztésének, a közös szórakozásnak és az aktív életmódnak. Gyermekeinek köszönhetően élvezhetik a focit és a szabadban eltöltött időt.  KÖNNYŰ ÖS...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Budaörs
    1 napja, 18 órája
    5 790 Ft
  • Trizand kerékpártáska
    Budaörs
    NAGY KAPACITÁS - a táska 3 cipzáras rekesszel rendelkezik. A kamrákat összeadva akár 60 liter űrtartalmú. Elfér benne harapnivaló, ital és sok minden, akár kézipoggyász, váltóruha stb.. Laptop és A4-es mappák is elférnek benne. Kiválóan alkalmas váro...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Budaörs
    1 napja, 18 órája
    6 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs