Labdapálya - Kruzzel

3 690 Ft
Budaörs
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12224716
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
HÁROMDIMENZIÓS (3D)  - A háromdimenziós labdapálya különböző szakaszokból áll, mint például egyenesek, kanyarok, esések és rámpák, amelyek sokféle élményt és kihívást biztosítanak a labdák számára . A pályaszerkezet többféleképpen összeszerelhető, így különböző útvonalakat és nehézségi szinteket hozhatunk létre. Ezenkívül a pályán szélmalmok, hurkok és sorompók is találhatók, amelyeket a labdák mozgásuk során aktiválhatnak .  







OKTATÁS  - a gyerekek számára a labdapálya nem csak a szórakozás forrása, hanem olyan  kognitív készségek fejlesztésének is módja lehet, mint a logikus gondolkodás, az ok és okozat megértése és a fizikával való kísérletezés.  A labdák manipulálásával és mozgásuk megfigyelésével a gyerekek megismerhetik a gravitációt, a sebességet, a légellenállást és a fizika egyéb alapelveit . 







INTUITÍV SZÓRAKOZÁS  – az összes elem egyszerűen csatlakozik egymáshoz és könnyen beállítható, ami lehetővé teszi a pálya elrendezésének gyors megváltoztatását, így garantálva az izgalmas szórakozás sok pillanatát . 







105 ELEM ÉS 30 DB GOLYÓ - 105 pályaelem lehetővé teszi különféle konfigurációk létrehozását, és az egyetlen korlát a képzelet. Az egyes elemek csatlakozási lehetőségeinek sokfélesége igazán izgalmassá teszi a kihívást. A készlet 30 golyót is tartalmaz  , amelyekhez tetszetős csúszópályákat alakíthatsz ki .



LEÍRÁS






elemek száma: 105


minta méretei: 35 x 35 x 40 cm


készlet súlya 0,423 kg


súlya csomagban: 0,647 kg



TARTALOM:






golyópálya


30 db golyó

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • LULILO fábol készült labdapálya 70cm XXL
    Budaörs
    Fából készült golyópálya, amely órákon át fantasztikus szórakozást nyújthat. A gyermeknek a játékkal való interakciói nemcsak a szórakozást garantálhatják, hanem számos értékes készséget is fejleszthetnek. A pálya méretei összeszerelt állapotban: 70 ...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 4 órája
    18 690 Ft
  • Felfújható játszótér 265x265x104cm BESTWAY 53069 - Bestway
    Budaörs
    A felfújható vízi parkban számos szórakozási lehetőség található, köztük játszómedence, szökőkút, labdapálya, kosárlabda, csúszda puha alátéttel. A felfújható pancsoló masszív szerkezetű, puha bélésű, minőségi csúszdával rendelkezik, így biztosítva a...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 4 órája
    18 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs