MAM játszócumi Original Start szilikon 0-2hó

1 710 Ft
Budaörs Gyár utca 2.
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12441226
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaápolás, Biztonság
Leírás
Játszócumi Üdvözlünk a fenntarthatóbb babatermékek új korszakában: Bio-körforgásos PP A fenntarthatóságot a következő szintre emeljük. A bio-körforgásos PP ugyanazokat a nagyszerű előnyöket kínálja, mint a fosszílis PP, a MAM magas szintű gyártási szabványait és sterilizálási követelményeit figyelembe véve. Mit lehet tudni a bio-körforgásos PP-ről? Második generációs alapanyag: - új életet adunk egy használt anyagnak. - a bio-körforgásos PP (polipropilén) második generációs megújuló alapanyagból készül, - 100%-ban visszavezethető bio-körforgásos nyersanyagokra. - Extra kicsi és könnyű - ideális újszülötteknek - Bőrbarát - Az állkapocshoz igazodik - Fogorvosokkal együtt tervezték - PAJZS Extra kicsi és könnyű. Hajlított forma a maximális kényelemért. A nagyméretű levegőnyílásoknak és az egyedülálló MAM belső mélyedéseknek köszönhetően kíméli a bőrt. - GOMB Gyorsan és könnyen megfogható. Egyszerűvé teszi a cumicsíptető felszerelését. - MAM SZÍVÓKA Lapos, szimmetrikus forma, mindig tökéletesen illik a baba szájába. Fogorvosokkal együttműködve fejlesztettük ki, hogy segítsük a fogak egészséges fejlődését. - SKIN SOFTTM SZILIKON A babák könnyen elfogadják. Az ismerős érzésért. - Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.


Hasonló hirdetések

  • MAM játszócumi Original Start szilikon 0-2hó dupla
    Budaörs, Gyár utca 2.
    Játszócumi Üdvözlünk a fenntarthatóbb babatermékek új korszakában: Bio-körforgásos PP A fenntarthatóságot a következő szintre emeljük. A bio-körforgásos PP ugyanazokat a nagyszerű előnyöket kínálja, mint a fosszílis PP, a MAM magas szintű gyártási sz...
    • Babaápolás, Biztonság - Budaörs
    3 hete, 6 napja
    3 090 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.