Medel inhalátor - Star kompresszoros

17 990 Ft
Budaörs Gyár utca 2.
3 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10027333
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
inhalátor Medel Star inhalátor gyerekenek és felnőtteknek A Medel inhalátor alsó és felső légutak párásítására, valamint a gyógyászati formák belélegzésére, inhalálására szolgál. Asztma, hörghurut, allergia és egyéb légzőrendszeri betegségek kiegészítő kezelésére használható ampullás sóoldattal és folyékony gyógyszerkészítményekkel. A Medel STAR egy otthoni használatra ajánlott dugattyús kompresszoros porlasztórendszer. A csendes működés és a kényelmes használat ideális eszközzé teszi otthoni használatra. A Medel Star kellemes, vidám dizájnnal érkezik, hogy kellemes terápiás időt biztosítson a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt. A Medel STAR inhalátor könnyen tisztítható kiegészítők teljes skálájával van felszerelve a maximális kényelem érdekében a kezelés során: szájcsutora, felnőtt maszk, gyermek maszk, orr csatlakozó és levegőcső. És egy mókás kifestőkönyv is jár a Medel inhalátorhoz színes ceruzákkal! Aerosol kibocsátás: 0,171 ml Aerosol kimeneti sebesség: 0,082 ml/min Prlasztási teljesítmény: 0,4 ml/min Előállított részecskeméret (MMAD): 3,16 μm Finom részecskefrakció (FPF): 71,20% Maximális kompresszornyomás: 2,2 bar Zajszint: 52 dBA Minimális töltési mennyiség: 2 ml Maximális töltési mennyiség: 8 ml Üzemmód: 30 min. on / 30 min. off Súly: 1,5 kg Méret: 19,6 x 19,6 x 14,5 cm Tartalom: A Medel inhalátor (Star) dobozának tartalma: készülék, 5 db légszűrőkorong, orrcsatlakozó, Medeljet Basic porlasztó, felnőtt és gyermek maszkok, szájcsutora, levegőcső, kifestőkönyv ceruzával, tárolótáska.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.


Hasonló hirdetések

  • Medel inhalátor - Family Plus Promo kompresszoros
    Budaörs, Gyár utca 2.
    Orrszívó A Medel Family Plus alsó és felső légutak párásítására, valamint a gyógyászati formák belélegzésére, inhalálására szolgál. Asztma, hörghurut, allergia és egyéb légzőrendszeri betegségek kiegészítő kezelésére használható. A Medel FAMILY PLUS ...
    • Egészség, Szépség - Budaörs
    1 hónapja
    21 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.