Mesés házak az agglomerációban

Budaörs
5 éve

Budapesti agglomeráció alatt Budapest fővárost és a körülötte kialakult településgyűrűt értjük, ahová hivatalosan 81 települést sorolunk. A településgyűrű valamennyi települése Pest megyéhez tartozik. Ezeken a településeken az elmúlt években kimagaslóan nőtt az érdeklődés az ingatlanok iránt, még mindig a családok szívesen költöznek kicsit távolabb a zöld övezetben, hiszen kedvezőbb áron juthatnak családi házhoz, ezzel vállalva az ingázás terhét.

Nézzük a kínálatot a Budapest környéki településekről.


Budaörs:

Modern stílusú, igényes, prémiumkategóriás elhelyezkedés, körpanorámás ház, Budaörs egyik legszebb utcájában, jó közlekedés mellett, elit környezetben eladó. A szobaszám a ház adottságai miatt növelhető, illetve könnyen saját igényeknek megfelelően alakítható.


Göd:

Gödön, Budapesttől 27 km-re, autóúton a reptértől mindössze fél órára, zöld övezetben, 1051 m2-es két utcára is nyíló telken, akár 3 generációnak, vagy családnak külön irodával, azaz többféle módon is lakható az alábbi felépítésű ház.


Gyömrő:

Gyömrőn eladó a központtól pár utcányira egy 155 nm-es családi ház. 3 hálószobás, amerikai konyhás nappalival. 2 fürdőszoba és mosdó. A telken helyett kapott még egy 28 nm-es melléképület is, amiben szauna, zuhanyzó és egy kis fitnesz helység került kialakításra. Szépen parkosított kertben egy 6 állásos automata öntöző rendszer segít rendbe tartani a zöldfelületet, ami egy igazi gyerek paradicsom.


Dunaharaszti:

Dunaharaszti legkedveltebb óvárosi részén, egy 600m2 telken 1998-ban épült két generációs ház eladó. A telken két külön álló épület található az első ház egy ikerház fél, amely áll: szuterénből, magas földszintből és egy emeleti szintből összesen: 230m2-ből áll, a hátsó épület a telek végében egy egyszintes kb. 70m2 különálló épület található.


Érd:

Érden rendezett kulturált környezetben, két generáció számára élhető, 137nm-es családi házat kínálnak eladásra. Az eredeti épület a 70-es évek végén épült, a felújítás átépítés 2014-ben valósult meg. A meglévő házat a hátsó kert felé bővítették egy nappalival, hálószobával, konyhával, fürdőszoba és wc helyiségekkel.



Címke: agglomeráció, családi ház,



 
Elhelyezkedés
Budaörs