Ezt a hirdetést archiválták.

Mini retro konzol 500 játékkal (RCA csatlakozóval)

Budaörs
1 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Xbox 360-250GB konzol és játékok
    Budaörs, Budapest
    Eladóvá vált használt, de hibátlan állapotú Xbox 360 - 250GB konzol kihasználatlanság miatt. Tartozékok: egy kontroller, tápkábel, HDMI kábel és két játék (Fifa 14 és Fight night champion). Nem volt szétszedve, javítva. Ár: 36.000Ft, csere nem lehets...
    • Videojáték, Konzol - Budaörs
    7 éve, 5 hónapja
    36 000 Ft
  • Régen frissült
    Xbox 360 E konzol, 2 kontroller, 8 játék
    Budaörs
    Eladó a képeken látható konzol 8db játékkal, 2db kontrollerrel. A készülékre több, mint egy év garancia van még. A gép, kontrollerek, játékok(karcmentesek, borítókon max. 1-2 hajszálkarc) hibátlan állapotban vannak. Xbox One konzolt szeretnék venni, ...
    • Videojáték, Konzol - Budaörs
    7 éve, 5 hónapja
    55 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6585124
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Idézd fel a 80-as és 90-es éveket a legjobb konzol játékokkal!



 








Manapság újra divatosak a régi játékok, játékkonzolok, amelyekkel gondtalan gyerekkorunkat idézhetjük fel, amikor az iskolából hazasietve egyből leültünk játszani a kedvenc videojátékokkal!

 







 




Ez a nosztalgia már-már életérzés, és most lehetőséged van visszacsalni a retro kikapcsolódást otthonodba! Akár egyedül nyomhatod a régmúlt játékait, akár barátaiddal hozhatod vissza a 80-90-es évek játékvilágát a nappalidba!

 










Játékkonzolhoz két kontroller tartozik, melyeknek kábele megfelelően hosszú, hogy kényelmes távolságból élvezhesd a játékélményt kanapédról vagy foteledből! Lehetőség van egyedüli játékra, de akár egyszerre is játszhattok ketten egymással vagy egymás ellen!







 




A modern kori konzolhoz már nem szükséges külön minden játékot megszerezni kazettán, hanem előre telepítve van rá 500 örök klasszikus játék! Ezek eléréséhez csupán a menüből kell kiválasztanod, hogy épp melyikkel szeretnél játszani!

 







 




Nagyszerű kikapcsolódás bármikor, legyen szó egy unalmas délutánról vagy egy összeülős, baráti estéről!




Idézd fel a régmúlt játékait, és szórakozz egy nagyot!



 

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs