Natúr, kétoldalas fa krétatáblás manipulatív tábla - farm

20 490 Ft
Budaörs
2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11468492
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyermeke mindent szeret megérinteni, különösen azokat a dolgokat, amiket nem szabadna? Ha igen, akkor van egy egyszerű megoldás - egy manipulatív tábla!




Egy ilyen érzékelőtábla lehetővé teszi, hogy kielégítse gyermeke kíváncsiságát. A különféle mozgó alkatrészekkel érintkezve a kicsi biztosan stimulálni fogja az érzékeit - a kis kezek minden apró szerkezetet megérinthetnek és kísérletezhetnek velük.




A tábla témája egy farm - különböző farmállatok vannak rajta: egy tehén, egy csirke, egy disznó, libák, egy pulyka egy ló, sőt még egy kutya és egy cica is!




A színes állatokon kívül azonban a fatábla számos mozgatható elemet is tartalmaz, amelyekkel a kis motoros és kézügyességen dolgozhatsz - cipőfűző, amit megtanulhatsz megkötni, cipzár, biciklicsengő és még sok más!




Tehát pontosan milyen elemekkel rendelkezik a tábla?






Mozgatható gombostűkerekek,


Cipzár,


Kerékpáros csengő,


Kétféle csúszka,


Egy istálló, fűzős kapuval (megtanuljuk, hogyan kell fűzni),


Tojásokra helyezett számok,


Mozgatható és forgó kerekek a bútorokhoz,


Tépőzár,


Ösvény mozgó tyúkkal,


Nyitható kennel kutyával (szortírozó),


A farmon élő állatok formái,


Szélmalom forgó szárnyakkal.





Ez azonban még nem minden! Ha gyermekednek is kedve támadna vakarózni, a termék másik oldalán egy krétatábla található. És jár hozzá egy krétatábla és egy radírozó szivacs - így minden azonnal kéznél van!




A tábla fából készült, ami nagyszerű alternatívája a nagyobb szénlábnyomot hagyó műanyag játékoknak. Ráadásul a fából készült játékok tartósabbak is, és szebbek a szemnek!




A termék tökéletes lesz ajándékba, hiszen nemcsak hatalmas örömet okoz, hanem a gyermek megfelelő fejlődését is segítheti!






A készlet tartalma: A készletben található játékok a következőkből állnak:






Kétoldalas manipulatív tábla


Kréta


Szivacs


Anyaga: fa





Méretek:






Tábla: 28 cm x 37.5 cm x 50 cm


Csomag méretek: 51 cm x 40 cm x 7 cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Hőtartó strand táska - Malatec
    Budaörs
    HŐSZIGETELT - a táskának van egy termozsebje, amely fenntartja az ételek és italok hőmérsékletét, így tökéletes kirándulásokhoz, tengerparti, hegyi kirándulásokhoz vagy piknikhez, például városi parkban.  VÍZÁLLÓ - a termikus táska belülről vízálló, ...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    2 napja
    2 790 Ft
  • Csúszásgátló fürdőszobai szőnyeg
    Budaörs
    CSÚSZÁSGÁTLÓ - a csúszásgátló szőnyeg olyan helyeken használható, ahol fennáll a csúszásveszély, például a fürdőszobában a kád alatt vagy közvetlenül a kádban. Speciális textúrájának és anyagának köszönhetően megakadályozza a csúszást, ami véd az esé...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    2 napja
    2 990 Ft
  • Malatec fekete irodai szék
    Budaörs
    ÁLLÍTHATÓ-  a szék egyéni igényekhez állítható, aminek köszönhetően használati komfortot nyerünk; ülésmagasság állítható. A TILT funkció lehetővé teszi a szék ringatását és billentését, ami lehetővé teszi, hogy egy pillanatra ellazuljon.   SZELLŐZÉS ...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    2 napja
    29 590 Ft
  • Irodai szék lábtartóval  - Malatec
    Budaörs
    GUMIKEREKEK  - a gumikerekek használata azt jelenti, hogy  a padló nincs kitéve a karcolásoknak és a szőnyeg sértetlen marad. A kerekek biztonságossá teszik a talajt,  mozgatása pedig csendes és kényelmes .  A krómozott acélból készült ötcsillagos ta...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    2 napja
    42 990 Ft
  • Filcek vízre rajzoláshoz 12 db  - Maaleo
    Budaörs
    KREATÍV SZÓRAKOZÁS  – ezek a markerek nagyszerű lehetőséget nyújtanak a kreatív szórakozásra vízre rajzolással és festéssel. A markerek nem csak vízfestmények készítésére alkalmasak. Papírra vagy táblára való rajzoláshoz is tökéletesek, így az irodáb...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    2 napja
    2 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs