Örök Panoráma

79 900 000 Ft
Budaörs
4 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12381927
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 682
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálunk Budaörs Csiki dűlő és Úthegy városrész között egy lenyűgöző, 682 négyzetméteres panorámás építési telket, mely ideális választás lehet azoknak, akik egy exkluzív és nyugodt környezetben szeretnék megépíteni álomotthonukat. A telek rendkívüli panorámával rendelkezik, mely egyedi kilátást biztosít a környező tájra és a városra.

A terület övezeti besorolása LKE-4/O beépíthetősége 15%,mérete 30*24 méter, homlokzat magasság 6 m.

Erre a telekre,érvényes építési engedéllyel, gyönyörű, minden részletében átgondolt luxus kivitelben megálmodott és kidolgozott tervek állnak rendelkezésünkre, mind külső illetve belső kialakítás tekintetében.

A vételár magában foglalja az engedélyeket és belsőépítészeti terveket is.

Környék
Budaörs és környéke számos kiváló lehetőséget kínál a lakosok számára. A városban és annak környékén számos iskola és óvoda található, amelyek kiváló oktatási lehetőségeket biztosítanak a gyerekeknek.

Vásárlási lehetőségek tekintetében a városban több bevásárlóközpont is található, ahol számos üzlet és szolgáltatás áll rendelkezésre. Emellett a környező területeken is megtalálhatóak kisebb boltok és piacok.

A gasztronómia terén is széles választék áll rendelkezésre, hiszen Budaörs és környéke számos étteremmel és kávézóval rendelkezik, ahol különböző ízeket és konyhákat kóstolhatnak meg az érdeklődők. A kirándulási lehetőségek sem maradnak el a környéken, hiszen Budaörs közelében számos természeti és kulturális látnivaló található, mint például parkok, erdők, múzeumok és kastélyok, amelyek ideálisak a szabadidő aktív eltöltésére és a pihenésre.

Közlekedés
Budaörs kiváló közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. A városban számos buszjárat közlekedik, amelyek összeköttetést biztosítanak a környező területekkel és Budapest belvárosával is. Emellett könnyen megközelíthető autópályák is futnak a város mellett, így autóval való közlekedés is rendkívül kényelmes. Összességében Budaörs ideális választás mind az autóval, mind pedig tömegközlekedéssel közlekedők számára.

Ajánljuk
Ezt az ingatlant mindazoknak ajánlom, akik egy luxus kivitelű, örök panorámás otthont szeretnének maguknak Budaörs csendes környezetében. Ideális választás családoknak és azoknak, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajától, ugyanakkor könnyen elérhető közelségben szeretnének lenni Budapest belvárosától.

A modern stílusú, tágas otthon ideális otthont nyújt azoknak, akik értékelik a minőségi életstílust és a kényelmet.

 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye magáévá ezt a lenyűgöző ingatlant!

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Roland

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Eladó - Telek - Gyöngyvirág utca
    Budaörs, Gyöngyvirág utca
    Örök Panoráma! A Frank-hegy tetején kínáljuk ezt a nagyszerű telket befektetésre! A telken található egy 40 nm-es, bontandó vagy felújítandó ház, melybe az áram már bekötésre került. A környékbeli lakosok hasonló épületekben, ciszterna segítségével o...
    • Telek - Budaörs
    2 hete, 3 napja
    24 990 000 Ft
  • Régen frissült
    Budaörs, Gyöngyvirág utca
    Örök Panoráma! A Frank-hegy tetején kínáljuk ezt a nagyszerű telket befektetésre! A telken található egy 48 nm-es, bontandó vagy felújítandó ház, melybe az áram már bekötésre került. A környékbeli lakosok hasonló épületekben, ciszterna segítségével o...
    • Telek - Budaörs
    5 hónapja
    29 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Budaörs Kamaraerdő eladó ingatlan
    Budaörs, Kamaraerdő
    Budaörs, Kamaraerdő Harkály a 23-ban 870 nm-es ingatlan eladó.  A telek sajátossága, hogy a Beregszászi utca felől is rendelkezik bejárattal. A környék infrastruktúrája jó, autóval és tömegközlekedéssel is viszonylag könnyen megközelíthető, jellemzőe...
    • Telek - Budaörs
    8 éve, 5 hónapja
    24 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Roland

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs