Póker készlet tokban, 500 zseton - Malatec

22 990 Ft
Budaörs
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12307472
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fantasztikus teljes készlet póker és más kártyajátékokhoz. A készlet mindent tartalmaz, ami a játékhoz kell. A zsetonok megfelelő súlyúak és műanyagból készültek, fém korongok alkalmasak Texas Hold'em, a Craps, a Rulett vagy a Black Jack játékokra.






TELJES KÉSZLET - készlet tartalma: 2 db 54 db kártya pakli, 5 db dobókocka, 500 db token (melyek belsejében egy fém korong is van, tehát nehezek és erősek), 3 db funkcionális token, zöld játékszőnyeg és egy masszív zárható bőrönd.







FUNKCIÓJELZŐK - a készlet 3 db funkciójelzőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a sorrend és a játékrend fenntartását. A DEALER  az osztó jelzője, az óramutató járásával megegyező irányban mozog a játék során.  A SMALL BLIND jelöli az osztó mellett ülő első játékost. A BIG BLIND az osztó mögött ülő második játékost jelöli.







ERŐS ALUMÍNIUM TOK – a pókerkészlet egy nagyon tartós alumínium tokba van csomagolva. Ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes szállítást tesz lehetővé. Könnyen elvihetjük barátokhoz vagy kirándulásra. A tok belseje jól védett, minden elemnek egy speciális betétben van a helye, így költözéskor minden mindig a helyén van. A másik oldalon egy szivacs található , amely szállítás közben stabilizálja a belső teret, így a készlet biztonságban lehet.





LEÍRÁS






gyártó: Iso Trade


márka: MALATEC


tok anyaga: alumínium


tok méretei: 56,5 x 7 x 22 cm


játékszőnyeg: 95 x 60 cm


1 token súlya: 10 g


készlet súlya: 6,89 kg


a készlet súlya csomagolással: 7,2 kg

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Póker készlet tokban - 500 zseton 2 csomag kártya
    Budaörs
    PÓKER JÁTÉK KÉSZLET BŐRÖNDBEN 500 ZSETON 2 CSOMAG KÁRTYA Fedezd fel a póker igazán izgalmas világát a bőröndben elhelyezett nagyméretű játékkészletünkkel. Akár tapasztalt játékos vagy, akár csak most kezded, pókerkészletünkben mindent megtalálsz, ami...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja, 13 órája
    15 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs