Ezt a hirdetést archiválták.

Professzionális fotonterápiás LED maszk

Budaörs
2 éve

Hasonló hirdetések

  • Hajvágó készlet - Soulima
    Budaörs
    SZÉLES ALKALMAZÁS  - a hajvágó gép haj, szakáll és bajusz vágására és modellezésére, szakáll és bajusz borotválására, valamint szemöldök kiegyenesítésére vagy orr és fül nyírására szolgál.  SOK ALKATRÉSZ  – a hajvágó  5 tartozékkal van felszerelve . ...
    • Egészség, Szépség - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    6 690 Ft
  • Masszázs pisztoly  - Malatec
    Budaörs
    NAGYON ERŐS MODELL  – a MALATEC masszírozó nagyon erős ! Egy töltéssel akár 6 órán át folyamatos munkát tesz lehetővé. Teljesítménye a legmagasabb szinten van! Ez a maximális 30 fokos masszázserő! Ügyeljen a megfelelő izomregenerációra, a termék lehe...
    • Egészség, Szépség - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    15 790 Ft
  • Pirométer infravörös hőmérő - Bigstren
    Budaörs
    ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI MÉRÉS  – az érintésmentes infravörös pirométer lehetővé teszi a hőmérséklet pontos mérését -50 és 500°C között. Az infravörös irányzék jelentősen megkönnyíti a készülékkel való munkát – pontosan megcélozhatja a mérendő pontot .  MÉ...
    • Egészség, Szépség - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    3 990 Ft
  • Derma Roller 0,5mm  - Soulima
    Budaörs
    MULTIFUNKCIÓS -  ez az egyedülálló tűs mezoterápiás készülék ideális különféle testkezelések elvégzésére - arc, has, fenék, comb, fej stb. Segíthet megszabadulni a ráncoktól, hegektől, striáktól és barázdáktól .  540 TŰ –  540 rozsdamentes acélból ké...
    • Egészség, Szépség - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    2 190 Ft
  • Szintetikus hajfonat szivárvány - Soulima
    Budaörs
    SZÍNES  –  a merész hajfestés trendje már több szezonban sláger. Ha divatos stílusról álmodozik, a szintetikus hajfonatok tökéletes megoldást jelentenek. Sok nő szeret kísérletezni a változtatásokkal, de néha félnek a hatástól. Ebben az esetben nincs...
    • Egészség, Szépség - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    2 390 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8102953
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MI AZ A FOTÓTERÁPIA - a LED fényterápiát alkalmazó technológia a szövetek kiválasztott hullámhosszú fénnyel történő kezeléséből áll. Közvetlen beavatkozás nélkül behatolnak a bőr belsejébe. A kezelés teljesen fájdalommentes, különböző biológiai és kémiai változásokat serkentenek. A fény használata nagymértékben javítja a bőr állapotát és felgyorsítja regenerálódását.



FÁJDALOMMENTES, IS HATÉKONY KEZELÉSEK - a maszk használata semmilyen módon nem okoz fájdalmat bőrünknek, és használata számos előnnyel jár, így eltünteti a pattanásokat és a különféle elszíneződéseket, hegeket, csökkenti a ráncokat, táplálja és javítja a bőr rugalmasságát, késlelteti a öregedési folyamatot, segít megszabadulni a szem alatti duzzanattól is. A LED maszk segítségével végzett fotonterápia minden bőrtípusra biztonságos.



RUGALMAS FEJPÁNT – rugalmas fejpántot tartalmaz, amely lehetővé teszi a fej kerületéhez való igazítást. A fényterápia nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, életkortól függetlenül.



LEÍRÁS





    maszk színe: fehér


    teljesítmény: 10W


    1 dióda maximális teljesítménye: 40mW


    feszültség: [------]V


    frekvencia: 50-60 Hz


    élettartam: [------]h


    világítási módok száma: 4


    fényerőszintek száma: 5


    színek száma / 60 / in: 7 + többszínű


    időzítő: [------]/[------] perc


    méretek (hossz / szélesség / magasság): [------] cm


    tápkábel hossza: 90 cm


    USB kábel hossza: 100 cm


    készlet súlya: 0,35 kg


    súlya csomagolással: 0,9 kg





 

TARTALMA:






    led maszk


    távirányító


    rugalmas szalag


    Tápegység


    USB kábel





PIROS SZÍN - 630nm:

serkenti a bőr intenzív kollagén és elasztin termelését, ennek köszönhetően csökkenti a ráncokat és javítja a bőr feszességét, segít megszabadulni a szem alatti duzzanatoktól is. Gyulladáscsökkentő és bőrpír-csökkentő hatású, ennek köszönhetően az invazív beavatkozások utáni bőrregenerációban is hasznos.




KÉK SZÍN - 460nm:

támogatja az aknés elváltozások kezelését, és megakadályozza az újak kialakulását is - nagymértékben elpusztítja a baktériumokat. Az eljárás során a maszk szabályozza a faggyúmirigyeket és csökkenti a kitágult pórusokat.




LILA SZÍN - 830 nm:

a melanocitákon fejti ki hatását, amelyek szervezetünkben a bőr és a haj színéért felelősek. Az eljárás során élénkíti és csökkenti az időskorban keletkező elszíneződéseket, szeplőket, foltokat; megfiatalítja, táplálja a bőrt és gyógyítja az irritációkat. A maszk használata segít a vér mikrocirkulációjának javításában is.




SÁRGA SZÍN - 580 nm:

a kezelés energiával látja el a sejtek energiaközpontját, növeli az aktív oxigén mennyiségét, táplálja és oxigénnel látja el a sejtet. Támogatja az immunrendszer működését, lassítja az öregedési folyamatokat, mivel serkenti a kollagén szintézist a bőrben.




ZÖLD SZÍN - [------] nm:

javítja a vérkeringést és ellazítja a bőrt. Támogatja a sebgyógyulást, gátolja a melanin képződését (foltok, szeplők és elszíneződések). Jelentősen csökkenti a ráncokat és a hegeket, serkenti a nyirokmirigyeket.




FEHÉR SZÍN [------]nm:

Nagyon mélyen behatol a bőrbe, felgyorsítja az anyagcsere munkáját a szervezetben, eltávolítja a ráncokat; a kezelés különösen ajánlott azoknak, akiknek problémái vannak a bőr feszességgel.

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs