Ruhhy DIY falióra

3 590 Ft
Budaörs
1 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11231892
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SZABAD FELSZERELHETŐSÉG - csináld magad falióra tükörhatással. Az összeszerelés önmaga belátása szerint az átmérő tekintetében állítható.


ÁLLÍTHATÓ MÉRET - az óra több méretben is felszerelhető. Átmérője 60 és 130 cm között mozog. Az összeszerelés egyszerűsítése érdekében egy speciális mérőpoharat adunk hozzá.


EFFEKT 3D - a számlap ezüst színű habszámokból készült. A modern stílus tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú belső térhez, beleértve a csillogást is.


CSENDES - az óra szerkezetét ketyegő hatás nélkül terveztük. Sima mozgással rendelkezik. Egy 2 mutatóból álló készlet, az egyik a perchez, a másik az órához.







MŰSZAKI ADATOK






ezüst szín


anyag: hab + műanyag + fém


a kezek hossza: 39 + 32 cm


ujjvastagság: 1 cm


ujj magasság: 7-8 cm


átmérő: 60-130 cm


tápegység: 1 x AA elem (nem tartozék)


készlet súlya: 265 g


súly csomagolással együtt: 365 g





A TARTALOM:






habszivacs számok és felirat


tükörbetétek


óralap mutatóval


mérőszalag a kör kijelöléséhez (100 cm átmérőjű, de nagyobb átmérőjű órát is felszerelhet saját maga - csak ragasszon egy papírdarabot a mellékelt sablonra, vagy használjon a kiválasztott hosszúságú zsinórt, és jelölje ki a nagyobb kört).


kampók a rögzítéséhez





A saját felszerelésű óra gyönyörű és nagyon látványos, magasfényű tükörhatású. Az óra 60 (a mutatók közel vannak a számokhoz) és 130 cm közötti átmérővel mutat a legjobban. Az egyes számok a mellékelt öntapadós szalaggal rögzíthetők. Az óra bármilyen falszínhez illik. A számokat tetszés szerint rendezheti el - klasszikusan körben vagy elforgatva/mozgatva őket, hogy szabálytalan kompozíciót hozzon létre - minden Öntől függ!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • DIY falióra 60-130cm - Ruhhy
    Budaörs
    CSINÁLD MAGAD- Az óra összeszerelése egyszerű, tetszés szerint összecsukhatja az átmérőt illetően. ÁLLÍTHATÓ MÉRET – az óra többféle méretben felszerelhető. Átmérője 60 és 130 cm között van. Az összeszerelés egyszerűsítése érdekében egy speciális MÉR...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    1 napja, 18 órája
    4 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs