Ruhhy ventilátor

9 290 Ft
Budaörs
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12473639
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KOMPAKT VENTILÁTOR  - Hozzon frissítő szellőt környezetébe egy elegáns fehér színű, forgó asztali ventilátorral. Ez a stílusos és funkcionális ventilátor tökéletes megoldás azoknak, akik kényelemre vágynak a forró napokon, otthon és az irodában egyaránt. A kompakt ventilátor kellemesen hűsíthet még forró napokon is. A ventilátor 43 cm magas, ami... kompakt és ugyanakkor elég magas/nagy ahhoz, hogy hatékony hűtést biztosítson . A hosszú, 145 cm-es tápkábel kényelmes csatlakozást biztosíthat a konnektorhoz, még akkor is, ha az az asztaltól távol van! 







JOBB HŰTÉSHATÁS -  a ventilátor fejjel van felszerelve,  amelyen a dőlésszög "fel-le" állítható.  Ez lehetővé teszi a légáramlás irányának legkényelmesebb beállítását. Az elülső  , intuitív kezelőpanelen található egy ventilátorbázis, amely lehetővé teszi a működési mód egyszerű beállítását az Ön igényei szerint. 3 sebesség  áll rendelkezésünkre , amelyeknek köszönhetően könnyedén változtathatja a sebességet, az enyhe szellőtől az erős légáramig, amely lehetővé teheti a tökéletes alkalmazkodást az uralkodó körülményekhez és a személyes preferenciákhoz. 







VENTILÁTORLAP BURKOLAT  - A lapok tartós fémhálós házba vannak zárva, amely biztosítja a biztonságos használatot és az elegáns megjelenést. A fémház mindkét oldalon zárt, ami védi a lapokat a sérülésektől és évekig tartó tartósságot biztosíthat.   







FORGATHATÓ  - az oszcillációs funkciónak köszönhetően a ventilátorfej automatikusan balra és jobbra mozog, amivel sokkal hatékonyabban hűtheti a helyiséget.



TULAJDONSÁGOK:






fehér szín


Anyaga: PP, vas, ABS


Teljesítmény: 38W


hálózati tápellátás: 220V / 50 Hz


pengék száma: 3


üzemmódok száma: 3


oszcilláció: igen


Lengésszög: 60 °


dőlésszög beállítása: igen


méretei: 43 x 23 x 33 cm


kábel hossza: 145 cm


súlya: 1,65 kg


Csomag súlya: 2,4 kg

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Csiptethető ventilátor - Ruhhy
    Budaörs
    5 LÁTÁS - a ventilátorlapátok hosszúak, így a ventilátor használata rendkívül hatékony.  Tökéletesen hűt, biztosítva a megfelelő légáramlást. SZÉLES CSIPTETŐ  - stabilitást és kényelmes használatot biztosít a ventilátornak. A ventilátor csendes, nagy...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 13 órája
    4 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs