Soulima kozmetikai táska

5 190 Ft
Budaörs
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11141380
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CIPZÁR + FOGANTYÚ - a kozmetikai táska mindkét oldalán cipzárral van rögzítve, amely lehetővé teszi a gyors és biztonságos nyitást és zárást. Ezenkívül a táska fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozáshoz vagy kézben tartáshoz.


VÉDELEM - a kozmetikai táska tartós anyagokból készült, amelyek megvédik a benne tárolt termékeket a sérüléstől, összetöréstől és a véletlen kinyitástól. A kozmetikumokat az UV-sugárzástól és a külső tényezők hatásától is védi.


A KOZMETIKUMOK RENDSZEREZÉSE - a tok különböző méretű zsebekkel, mozgatható rekeszekkel és rugalmas zsebekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kozmetikumok könnyű rendszerezését és elkülönítését. Nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy sok különböző kozmetikai terméket tároljon egy helyen.


KEMÉNY REKESZEK - a piperetáska kinyitása után egy kemény rekeszekkel ellátott rendszerező jelenik meg. Így könnyen az igényeidhez igazíthatod. A táska oldalfalai is merevek, így nem áll fenn a kozmetikumok összetörésének veszélye.





MŰSZAKI ADATOK






fekete szín


anyag: Fekete színű: PVC, EVA


méretek fogantyúval: 26 x 9 x 28 cm


méretek: 26 x 9 x 22 cm


súly: 589 g


súly a csomagban: 625 g







A kozmetikai táska praktikus és stílusos megoldás a kozmetikumok tárolására és szállítására, védelmet, rendszerezést és könnyű használatot biztosít a mindennapi ápolási és sminkelési rutinok során.  Ez a típusú piperecikk-táska számos rekesszel és zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle kozmetikumot, sminket és bőrápolási eszközt rendben és szervezetten tartson.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Soulima  XL kozmetikai bőrönd
    Budaörs
    NAGYON NAGY MÉRET - kozmetikumok szervezéséhez. Ebben a kétrészes tokban mindig minden termék a helyén lehet. Nem csak kozmetikumokat tárolhat és szállíthat. Egy UV/LED lámpa is elfér benne. A kozmetikai táska kényelmes fogantyúval, a könnyű rendszer...
    • Egészség, Szépség - Budaörs
    1 napja, 21 órája
    20 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs