Szappanbuborék fújó pisztoly szárnyakkal - kék

1 990 Ft
Budaörs
1 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11685208
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Van olyan ember a világon, aki nem szereti a szappanbuborékokat? Biztosan nem! Éppen ezért mindig jó ötlet egy olyan buborékpisztoly vásárlása, amely másodpercek alatt hatalmas mennyiségű kis szappanbuborékot képes előállítani!




A szappanbuborék-pisztoly egy olyan termék, amely a buborékok kibocsátását gyorsan, látványosan és minden bizonnyal sokkal szórakoztatóbbá teszi. Csak egy gombnyomás és máris rengeteg kis buborék repül ki a csőből!




A szappanbuborékok nagyszerű szórakozás a gyerekeknek, és nem csak nekik! A felnőttek is imádják őket!




A buborékok elengedése a pisztollyal triviális! Mindössze annyit kell tennie, hogy a csövet belemártja az előkészített buborékfolyadékba, majd az egész gépet a kívánt helyre célozza, és megnyomja a ravaszt. Ne lepődj meg, mennyi buborék repül ki a pisztolyból!




A buborékgép működtetése kiváló kézügyességi gyakorlat lesz - a termék pontos mártása a folyadékba és a megfelelő célzás igényel némi ügyességet, és pontosságot. A kicsinek azonban biztosan sikerülni fog!




A szappanbuborékok fantasztikus szórakozás lesz a kicsik számára, hogy megpróbálják elkapni vagy kipukkasztani őket. A buborékok azonban a születésnapi vagy akár esküvői fotók szép kiegészítői is lehetnek!




A szappanbuborék pisztoly tartós és strapabíró anyagokból készült, így semmi sem zavarhatja meg a szappanos mókát! Biztos lehet benne, hogy a termék többször is túlél egy-egy összecsapást a gyerekekkel, akik készen állnak arra, hogy minden legkisebb buborékot kipukkasszanak!




 




A készlet tartalma:






Buborékpisztoly


Tartály folyadékkal


Tál







Műszaki adatok:






Anyaga: műanyag


Felhasználói kor: 3+


Energiaellátás: 3x AA elem (nem tartozék)


Szín: rózsaszín







Méretek:






Pisztoly: 15,5 cm x 15 cm x 7,5 cm


Tál (átmérő): 18,5 cm


Csomagolás: 16 cm x 16 cm x 8 cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Budaörs
    Van olyan ember a világon, aki nem szereti a szappanbuborékokat? Biztosan nem! Éppen ezért mindig jó ötlet egy olyan buborékpisztoly vásárlása, amely másodpercek alatt hatalmas mennyiségű kis szappanbuborékot képes előállítani! A szappanbuborék-piszt...
    • Játék, Hobbi - Budaörs
    1 napja
    1 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs