Szellőztető gyepszóró tüskés gyepcipő

3 790 Ft
Budaörs
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11685311
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Háztulajdonosként minden bizonnyal azt szeretné, hogy udvara a lehető legjobban nézzen ki. A természetnek azonban megvan a maga élete, és néha a fű nem nő olyan dúsan, mint szeretnénk. Szerencsére létezik egy egyszerű módszer a fű növekedésének és szaporodásának támogatására – a levegőztetés.



Mi az a levegőztetés?



A levegőztetés egy olyan folyamat, amely során a talajban kis, sűrűn elhelyezkedő szúrásokat készítenek, aminek köszönhetően a pázsit jobban szellőzik és jobban felveszi a vizet. Ez befolyásolja a fű általános állapotát és felgyorsítja regenerálódását.



A levegőztetővel történő átszúrás különösen ajánlott olyan pázsitoknál, amelyeknek vízfelvételi problémái vannak például a túlzott kopás vagy a nagy mennyiségű tömör és kötött talaj miatt. Ezt az eljárást tavasszal vagy ősszel kell elvégezni.



Fűszellőztető - szöges cipő



A cipőn hordott levegőztető olyan eszköz, amely megkönnyíti a pázsit átszúrását. Egyszerűen helyezze a rátéteket a cipő talpára, és rögzítse a pántokat, hogy minden a lehető legjobban tapadjon a cipőhöz. Aztán csak sétáljon a gyepen.



A tüskés tartozékok kiváló alternatívát jelentenek a nagy, kézi levegőztetőkkel szemben, mivel sokkal kevesebb helyet foglalnak el, és kényelmesebbek.



Az univerzális méretnek köszönhetően a pázsitcipők mindenkihez illeszkednek - a méret állítható pántokkal állítható, ami ráadásul megakadályozza, hogy a rátétek lecsússzanak a cipőről.



A cipők tartós anyagokból készültek, amelyek garantálják, hogy az egész készülék több évszakon át szolgálja Önt, és gondoskodik arról, hogy pázsitja mindig gyönyörű legyen.





 



A termék főbb jellemzői:





Univerzális méret


Könnyen kezelhető


A tüskék optimális távolsága


Szellőzteti a talajt


Növeli a talaj nedvszívó képességét


Támogatja a műtrágyák hatását


Javítja a gyep megjelenését





 




Technikai paraméterek:






Anyaga: műanyag, fém


Mennyiség: egy pár cipőszellőztető


Univerzális méret





 




Méretek:






Cipő mérete: 30 cm x 13 cm


Tüskék: 4,5 cm


Kiszerelés: 14,8 cm x 32,5 cm x 4 cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Ébresztőóra LCD, hőmérő
    Budaörs
    A kaméleonóra egy kiváló minőségű ébresztőóra naptárral és hőmérővel, amely változtatja a színeket. Nagy és jól olvasható LCD kijelzővel rendelkezik. OFF módban csak enyhén nyomja meg az órát felülről, és a háttérvilágítás néhány másodpercre bekapcso...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    2 190 Ft
  • Összecsukható kézi emelőkar
    Budaörs
    Az emelőkar olyan emberek számára készült, akik egészségügyi problémákkal küzdenek, és nem tudnak lehajolni és tárgyakat megragadni, valamint alacsony vagy mozgássérült emberek számára. Kényelmes, ergonomikus fogantyú karral rendelkezik, amely aktivá...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    3 390 Ft
  • 4x napelemes kerti lámpa, RGB, 10cm
    Budaörs
    Az RGB gömb alakú napelemes kerti lámpa olyan kerti világítás, amely napenergiát használ az áramellátáshoz. Ez egy népszerű lehetőség azok számára, akik díszvilágítást keresnek kertjükbe, udvarukba vagy teraszukra. A lámpa gömb alakú, időjárásálló an...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    4 290 Ft
  • 40 LED-es növény lámpa 2 karral
    Budaörs
    A növények termesztésére szolgáló lámpa nagymértékben támogathatja a növekedést és a virágzást. A lámpa által kibocsátott hullámok számát és hosszát teljes mértékben felhasználják a növények fotoszintéziséhez. Kora tavasszal nagyon hasznos a palánták...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    4 890 Ft
  • Teleszkópos, mágneses markoló 83,5cm
    Budaörs
    Mágneses hegyű teleszkópos markoló fémtárgyak emeléséhez és tartásához. Lehetővé teszi csavarok, anyák stb. kihúzását a nehezen elérhető helyekről. A 83,5 cm-es maximális hossznak köszönhetően a különféle tartozékok kiszedése nem okoz gondot. Kiválóa...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 14 órája
    990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs