Szilikon éjszakai fény, fehér - szarvas

4 990 Ft
Budaörs
1 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11624969
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A gyerekek gyakran félnek a sötétben - attól tartanak, hogy szörnyek leselkednek rájuk, vagy egyszerűen csak nem szeretnek sötét szobában lenni. A sötéttől való félelem a gyermek fejlődésének természetes szakasza, és a legjobb megnyugtatás, amit adhatsz nekik, a támogatás!



Az szarvas alakú éjjeli lámpa biztosan megbízható éjszakai társ lesz. Gyengéden megvilágítja a sötét szobát, és lehetővé teszi, hogy kisgyermeke nyugodtan, aggodalmak nélkül aludjon el.



Az szarvas részben rugalmas és kellemes tapintású szilikonból készült, így gyermeked a félelem pillanataiban kedvére ölelgetheti és gyúrhatja is!



A beépített újratölthető akkumulátor kényelmet biztosít - egyszer feltöltöd, és a fény sok éjszakán át égve marad. Ennek a megoldásnak köszönhetően a kisgyermek bárhová magával viheti új barátját!



Az szarvas éjszaka bevilágítja a sötétséget, nappal pedig gyönyörű dísze lesz a gyerekszobának.



A lámpa kétféle megvilágítási móddal rendelkezik - egy állandó, meleg fehér színű fénnyel, amelynek intenzitása állítható, és egy színes, változó RGB fénnyel. Az üzemmódok közötti váltáshoz vagy a lámpa kikapcsolásához egyszerűen érintse meg a lámpát a kezével, vagy nyomja meg az alján található megfelelő gombot.



Az időzítő funkció különösen hasznos lesz éjszaka, amikor a kicsinek szüksége van egy kis fényre az elalváshoz, és nem szeretné, ha a lámpa egész éjjel égve maradna.



Az éjjeli lámpa teljesen biztonságos a gyermekek számára - még a legkisebbek számára is. A lekerekített éleknek és a puha műanyagnak köszönhetően igazán tartós és megbízható társ!







A készlet tartalma:





LED szarvas lámpa


USB kábel



Műszaki adatok:






Műanyag: ABS, szilikon


Tápellátás: beépített 1200 mAh akkumulátor


Töltés: 5V USB port


Teljesítmény: 1,3W


LED-ek száma: 8


Fénymódok: 2 (egyenletes fény és változó színek)



Méretek:






Lámpa: 16,5 cm x 10,5 cm x 9,5 cm


USB kábel: 81,5 cm


Kiszerelés: 16,5cm x 11cm x 10,5cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Szilikon éjszakai fény, fehér - kutyus
    Budaörs
    A gyerekek gyakran félnek a sötétben - attól tartanak, hogy szörnyek leselkednek rájuk, vagy egyszerűen csak nem szeretnek sötét szobában lenni. A sötéttől való félelem a gyermek fejlődésének természetes szakasza, és a legjobb megnyugtatás, amit adha...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 15 órája
    5 290 Ft
  • Szilikon éjszakai fény fehér - cica
    Budaörs
    Az éjszakák minden bizonnyal nehézek lehetnek, különösen a sötétben félő gyermekek számára. Éppen ezért érdemes elgondolkodni egy olyan megoldáson, amely segít gyermekednek nyugodtan elaludni, anélkül, hogy a sötétben leselkedő szörnyek miatt kellene...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 15 órája
    3 190 Ft
  • Gyermek éjjeli lámpa, nyuszi, távirányítóval
    Budaörs
    Egy bájos nyuszi alakú éjszakai lámpa tökéletes ajándék lehet fiúnak vagy lánynak. Bármely gyerekszobába illeszkedik, meleg és nyugodt légkört teremtve. A lámpa puha, kellemes tapintású szilikonból készült. A lámpa ellenáll az esésnek és a zúzódásnak...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 15 órája
    4 490 Ft
  • Gyermek éjjeli lámpa, kacsa, távirányítóval
    Budaörs
    Egy bájos kacsa alakú éjszakai lámpa tökéletes ajándék lehet fiúnak vagy lánynak. Bármely gyerekszobába illeszkedik, meleg és nyugodt légkört teremtve. A lámpa puha, kellemes tapintású szilikonból készült. A lámpa ellenáll az esésnek és a zúzódásnak,...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 15 órája
    5 390 Ft
  • Gyermek éjjeli lámpa, húsvéti tojás, távirányítóval
    Budaörs
    Egy bájos tojás alakú éjszakai lámpa tökéletes ajándék lehet fiúnak vagy lánynak. Bármely gyerekszobába illeszkedik, meleg és nyugodt légkört teremtve. A lámpa puha, kellemes tapintású szilikonból készült. A tojás ellenáll az esésnek és a zúzódásnak,...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 15 órája
    3 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs