Szivargyújtó elosztó - GLB

2 190 Ft
Budaörs
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6388289
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szivargyújtó aljzatba csatlakoztatható 3-as elosztó + 1A USB csatlakozás.


Ennek a terméknek a segítségével nem kell lemondani semmilyen eszköz energiaellátásáról.


Lehetőséget biztosít egyidejűleg több eszköz üzemeltetésére.


Kérjük, figyeljen oda a maximális terhelhetőségre!


Ha nem használja az eszközt, húzza ki a szivargyújtó aljzatból!


DC bemenet: 12 / 24 V


Max. áramerősség: 6 A (USB kivételével)


USB: 4,8 - 5,3 V / 1000 mA


Teljesítmény: 70 W (USB kivételével)



Szivargyújtó elosztó a Hasznos Holmik kínálatában: ezért érdemes minket választani 



Kedvező árak 



Mi, a Hasznos Holmiknál arra törekszünk, hogy termékeink mindenki számára elérhetőek legyenek – azaz mindenki beszerezhesse tőlünk, amire csak szüksége van. Emiatt alapszabályunk, hogy kedvező árakkal dolgozunk. A szivargyújtós töltő jelentősen megkönnyítheti a hétköznapjaidat, így miért is ne ruháznál be rá? Az egyetlen dolog, ami megakadályozhatna, a magas ár – nálunk azonban ettől sem kell tartanod!




Magas minőség



Az elektronikai eszközeinket és tartozékaikat mindannyian úgy vásároljuk, hogy évekig szeretnénk használni őket. Ugyanakkor szinte napi szinten használatban vannak, vagyis könnyedén veszíthetnek eredeti „fényükből”. A nálunk vásárolt termékek azonban a lehető legmagasabb minőséget képviselik, vagyis nem kell attól tartanod, hogy a frissen beszerzett szivargyújtó USB átalakító csupán 2 hónap után felmondja a szolgálatot.




Széles választék 



Szivargyújtó adapter, szivargyújtó helyére beépíthető USB aljzat vagy éppen autós telefontartó töltő: nálunk mindet megtalálod! Bármilyen legyen az autód vagy az elektronikai készüléked, a tökéletes aljzatok, kábelek, átalakítók rád várnak!




Hasznos Holmik százai



A nevünk nem csak egy jól hangzó kifejezés! Nálunk tényleg hasznos holmikat találsz, méghozzá százával! Webáruházunkba összegyűjtöttük mindazokat a speciális és hétköznapi használati tárgyakat, amikre szükséged lehet az otthonodban, munkád során vagy éppen egy hobbidhoz. Legyen szó szépségápolási termékekről, kültéri fényfüzérről vagy éppen 3x3 Rubik kockáról, kínálatunkban megtalálhatod, amire vágysz! Szerezz be mindent egy helyről!




Gyors kiszállítás az ország minden pontjára 



Amint megkapjuk a rendelésed, mi megkezdjük csomagod összeállítását. Ez általában rendkívül rövid időt vesz igénybe, így hamarosan már a kiszállító céghez kerül a rendelésed. Megbízható partnereink révén garantáljuk, hogy az ország bármely pontjára néhány munkanapon belül megérkeznek a kiválasztott termékeid, akár házhoz szállítva, akár csomagpontra vagy csomagautomatába. Ha pedig a rendelésed végösszege 25.000 forint fölött van és csomagpontra vagy automatába kéred a szállítást, a költségeket mi álljuk!




Szivargyújtó elosztó felhasználása



Energiaforrás 



Ezen eszköz segítségével az autós szivargyújtó töltő, de akár egyszerű energiaforrásként is üzemelhet. Ez jól jöhet a járművekbe telepített fedélzeti kamerák, esetleg utólag behelyezett rádiók, belső fények működtetéséhez.




Több eszköz egyidejű használata 



A szivargyújtó elosztó lehetővé teszi egyszerre akár több energiaforrást igénylő eszköz használatát is. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a rádiót csatlakoztatni kell állandó áramforráshoz, útközben nem kell választanod ez és a fedélzeti kamerád között.




USB csatlakoztatás 



Sokan szeretik saját zenéjüket játszani útközben, a járművük viszont nem támogatja a CD lejátszást. Erre is tökéletes megoldás lehet a szivargyújtó elosztója, hiszen lehetővé teszi akár pendrive-ok vagy egyéb USB eszközök csatlakoztatását is.




Amennyiben kérdéseid merültek fel termékeinkkel vagy webáruházunkkal kapcsolatban, keress minket bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Szivargyújtó elosztó, 2x USB
    Budaörs
    A szivargyújtó foglalatú elosztó bármilyen autóba tökéletes. Különösen hasznos a hosszú utak során, amikor sok felszerelést viszünk magunkkal, például okostelefont, táblagépet vagy laptopot. Így egyszerre több telefont vagy egyéb szükséges eszközt is...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 19 órája
    5 290 Ft
  • Szivargyújtó elosztó, 2x USB
    Budaörs
    A szivargyújtó foglalatú elosztó tökéletes bármilyen autóban való használatra. Különösen hasznos hosszú utakon, ha több eszközt visz magával, például okostelefont, táblagépet vagy laptopot. Lehetővé teszi több telefon vagy más eszköz egyidejű töltésé...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 19 órája
    2 190 Ft
  • Szivargyújtó elosztó 3x USB
    Budaörs
    A három USB porttal rendelkező autós töltő bármilyen eszközt tölthet USB-kábellel. Kis méretének köszönhetően a töltő tökéletesen illeszkedik a műszerfalba. Nem zavarja a vezérlési funkciók használatát az autóban. A töltő három különböző intenzitású ...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 19 órája
    990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs