Trizand kerékpárülés

4 390 Ft
Budaörs
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12066676
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KÉNYELMES PÁRNÁZÁS - a nyereg kényelmes és puha habszivacsból készült, és 2 további rugó elnyeli a rezgéseket. Ez a megoldás vezetési kényelmet és kontúros kényelmi formát biztosíthat Önnek. Különösen fontos hosszabb utak vagy kirándulások során. A teljes ülés a kerékpáron való helyes testtartás fenntartásában is segíthet!

FÉNYVISSZAVERŐ CSÍK A BIZTONSÁGÉRT - A kerékpár nyereg fényvisszaverő csíkkal van ellátva, amely növeli a láthatóságot sötétedés után, és így jelentősen növeli a biztonságot az éjszakai vezetés során .

BEÉPÍTETT FÉNY - a nyereg emellett egy hátsó lámpával lett felszerelve, amely 5 világítási móddal rendelkezik. A világítás színe piros és kék. USB-n keresztül tölthető. Ráadásul maga a lámpa is eltávolítható a töltéshez, nem kell az egész nyerget eltávolítani.

SZELLŐZTETÉS ÉS KIEGÉSZÍTÉS - a nyereg speciális nyílásokkal és csatornákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását a test körül. Az ilyen szellőzést nem csak a jobb légkeringés érdekében tervezték, hanem azért is, hogy csökkentse a nedvesség felhalmozódását kerékpározás közben. Ezenkívül a nyílás segíthet csökkenteni az érzékeny területekre nehezedő nyomást!



MŰSZAKI ADATOK



fekete szín

Anyaga: ökobőr + fém + műanyag + nagymértékben rugalmas hab (5 cm).

méretek: 24 x 10,5 x 20 cm

súly: 663 g

súly a csomagolásban: 700 g

 



TARTALOM:



nyereg

univerzális heveder, amely a nyereg és a nyeregcső között rögzíti a nyeregoszlopot.

kerékpár lámpa

lámpa töltőkábel





A modern kerékpárülés puha és kényelmes. Ezenkívül nagyon jól csillapítja a rezgéseket, aminek köszönhetően élvezni fogja a kerékpározást. A nyereg 2 rugóval és egy speciális habbal van felszerelve, amely elnyeli a rázkódásokat lovaglás közben. Beépített lámpát is tartalmaz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Trizand kerékpárülés - marka niezdefiniowana
    Budaörs
    PUHA ÉS KÉNYELMES - A nyereg kényelmes és puha poliuretán habból készült. Ez a megoldás biztosítja a vezetési kényelmet, a profilozott forma pedig a kényelmet. Ez különösen fontos a hosszabb utak vagy kirándulások során. Az ülés segít a helyes testta...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Budaörs
    1 napja, 21 órája
    3 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs