Trizand összecsukható turistaszék

10 390 Ft
Budaörs
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12479757
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KOMPAKT  – ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást, miközben a szabadban pihennek. Könnyű, de masszív szék, amely átgondolt kialakításának és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően biztosítja a kényelmes használatot különféle körülmények között. A szék különösen hasznos lehet a nyári melegben. A háttámlába légáteresztő hálót varrtak a túlmelegedés megelőzése érdekében.   







KIVÁLÓ MINŐSÉG  - a szék kiváló minőségű fémből készült, amely garantálhatja a tartósságát és stabilitását. A váz készítéséhez felhasznált kiváló minőségű anyag, az alacsony fekvésű szerkezet és a profilozott lábak biztosíthatják a termék stabilitását. A kiváló minőségű, PP-ből készült lábak mozgathatóak. A kontúrozott ülés növeli az üléskényelmet. A karfákat kiváló minőségű EVA hab borítja , ami növeli a használat kényelmét. Ennek köszönhetően kényelmesen pihentetheti karját és élvezheti a pihenést a friss levegőn.   







ERŐS  - a turistaszéket különböző testalkatú emberek használhatják, mert a maximális teherbírás 100 kg . Az ülés anyaga strapabíró OXFORD, finom poliészterrel. Kopásálló, könnyen tisztítható és hosszú távú használatot biztosít évekig. 100%-ban vízálló. A készletben található táskának köszönhetően a szék könnyen hordozható. Az intelligens vázkialakítás strapabíró vascsövekkel, valamint sérülés- és nedvességálló anyaggal gondoskodik a szék rendkívül tartósságáról. 







GYORS KINYITÁS  - a szék néhány másodperc alatt ki- és összecsukható. Csak vegye le a széket a huzatról, és hajtsa ki a kereszt alakú szerkezetet a végéig, és a szék készen áll a használatra. A kempingszék rendkívül kompakt, így könnyen szállítható és tárolható. Könnyű konstrukciójuknak köszönhetően könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra, ami különösen fontos kirándulások, kempingezés vagy piknikek alkalmával.



TULAJDONSÁGOK:






szürke színű


anyaga: keret: vas; EVA hab; PP;


huzat: 600D oxford szövet, poliészter


huzat: 200D oxford szövet + PP


maximális teherbírás: 100 kg


könnyen tisztítható: igen


vízálló: igen


méretei: 69 x 50 x 55 cm


súlya: 2,242 kg


súlya csomagban: 2,5 kg



 A CSOMAG TARTALMA:






szék


tok

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Budaörs
    TOVÁBBI MEGERŐSÍTETT ÜLÉS –  A turistaszék az ülés alatt speciális, kiegészítő megerősítést kapott, nagyon erős szövetből készült öv formájában, aminek köszönhetően a termék élettartama sokkal hosszabb lesz . Ezen túlmenően védi az ülő személyt, és n...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Budaörs
    1 napja, 19 órája
    7 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs