Ezt a hirdetést archiválták.

Turista sátor 2-4 fő részére - Trizand

Budaörs
3 napja, 9 órája

Hasonló hirdetések

  • Turista sátor 2-4 fő részére - Malatec
    Budaörs
    TÁGAS - egy hálószobás, akár négyszemélyes iglu sátor, amelyet rendkívül könnyű összeszerelni. Tökéletes sátor gyors utazásokhoz, vagy menedékként a napsugárzás, eső vagy szél ellen. Ez a sátor tökéletes horgászathoz, kenuzáshoz, túrázáshoz vagy keré...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 9 órája
    19 990 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12369709
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
IDEÁLIS UTAZÁSOKHOZ - A MONTANA egy hálószobás, négy személyes iglusátor, amely rendkívül könnyen összeszerelhető. Ideális sátor gyors kirándulásokhoz vagy menedéknek a nap, eső vagy szél ellen. Ez a sátor  tökéletes horgászathoz, kajakozáshoz, túrázáshoz vagy kerékpáros kirándulásokhoz . Könnyű súlya és összecsukott kompakt méretei minden utazás nélkülözhetetlen elemévé teszik.







4 FŐ MAX – a sátor tökéletes családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt, ami jelentősen megkönnyíti a szállítást és kényelmes elhelyezési feltételeket biztosít. A hossza és szélessége eléri a 200 cm-t! A MONTANA iglo sátor nem csak a kempingben  biztosíthat kényelmes szállást  . Erdőben, réten és tengerparton is remekül használható.







TETŐ – a sátor praktikus előtetővel rendelkezik, amely védi a sátor előtt tárolt ruhákat és cipőket, vagy a "konyhát". Ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy esőben eláznak a dolgaid . Ez megoldja az utazók gyakori problémáját: rendetlenséget a sátorban. 







BURKOLAT – a készlet egy kényelmes és ergonomikus huzatot tartalmaz praktikus fogantyúval,  amely lehetővé teszi az összecsukott sátor kényelmes hordozását és tárolását.



TULAJDONSÁGOK:






létszám: 4


Anyaga: poliészter + nylon + vas


emelet: PE


keret: üvegszál + vas


rögzítőkészlet: vas + nylon + PP


huzat: poliészter


egyéb: polipropilén + nylon + vas


vízállóság: 5000 mm vízoszlop


méretei: 200 x 200 x 110 cm


súlya: 2,48 kg


súlya csomagban: 2,5 kg.



A CSOMAG TARTALMA:






baldachinos sátor


egy készlet leszúró


zsinór


tok

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs