Vákuum zsákok ruhákhoz - 9 db

2 890 Ft
Budaörs
1 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11685288
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kevés a hely a ruhatáradban? Szüksége van egy jobb módszerre a szezonális ruhák vagy a ritkábban használt tárgyak rendszerezésére? A vákuumzacskók segítenek ellenőrizni a felesleges termékeket otthonában!



Kilenc, különböző méretű vákuumzacskó (35x50 cm, 40x50 cm, 50x70 cm) lehetővé teszi számtalan ruhanemű helytakarékos tárolását, miközben megvédi azokat a portól, nedvességtől, szennyeződéstől, kellemetlen szagoktól és rovaroktól – különösen a molyoktól. Így még ha hosszú idő után is veszed ki a zacskókból a tárgyakat, azok ugyanolyan állapotban lesznek, mint a táska bezárása előtt!



Különféle tárgyakat tárolhat táskákban: ruhákat, törölközőket, ágyneműt, plüssállatokat, takarókat és különféle egyéb szövettermékeket.





 



A vákuumtáska készlet főbb jellemzői:





Kilenc táska három különböző méretben


Különféle anyagú termékekhez tervezték


Megvédi a tárolt termékeket a nedvességtől, portól és molyoktól


Többször is használhatók


Nagyon könnyen használhatóak





 




A vákuumzacskókba csomagolt tárgyak sokkal kevesebb helyet foglalnak el (akár 3-szor kevesebbet!), mintha normál zacskókba csomagolnák vagy lazán feküdnének.




A táskák tökéletesek a szezonális ruhák tárolására, amelyekre az elkövetkező hónapokban nem lesz szükség, de akár utazáshoz vagy költözéshez is.




A vákuumzsákok használata nagyon egyszerű. Először tedd a kiválasztott tárgyakat a táskába és rögzítsd cipzárral. Ezután pumpával vagy porszívócsővel szívja be a levegőt a zsák kiálló részén keresztül. És ennyi, a dolgai kevesebb helyet foglalnak!




A táskák strapabíróak és nagyon szorosak, így nem kell aggódnod a tárolt tárgyak miatt – amikor kiveszed őket, pontosan olyan állapotban lesznek, mint amikor behelyezed őket.




 




A készlet tartalma:






Vákuumos zacskó S x3


Vákuumos zacskó M x3


Vákuumos zacskó L x3







Méretek:






Vákuumos zacskó S: 35 cm x 50 cm


Vákuumos zacskó M: 40 cm x 50 cm


Vákuumos zacskó L: 50 cm x 70 cm


Kiszerelés: 33 cm x 21 cm x 4,5 cm

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Vákuum zsákok ruhákhoz 5 db 60x80cm
    Budaörs
    A vákuumzsákok olyan termék, amely segít kezelni a rendetlenséget és a helyhiányt a szekrényben. A zsákokban tárolt tárgyak összenyomódnak, és sokkal kevesebb helyet foglalnak - akár 80%-kal is! A légmentes cipzárak biztosítják, hogy a zsákok belsejé...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budaörs
    1 napja, 9 órája
    3 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs