A vákuumszivattyú olyan eszköz, amely hosszabb ideig tartja frissen a termékeket. Érdemes bevinni a konyhába, ha törődünk az egészséges termékekkel.
A funkcionális és praktikus vákuumszivattyú lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerűen és gyorsan elkészítsük a mindennapi ételeket - reggelit, ebédet, vacsorát, ételt kirándulásokhoz és turisztikai expedíciókhoz. Az olyan eszközök mellett, mint a mikrohullámú sütő, sütő, tűzhely vagy kenyérpirító, a konyhának rendelkeznie kell vákuumcsomagoló berendezéssel.
Az élelmiszer vákuumszivattyú egy olyan eszköz, amelyet mindenki értékelni fog, aki akár ötszörösére szeretné meghosszabbítani a termékek frissességét. Száraz és nedves termékekhez egyaránt tökéletes. A vákuumcsomagolás pénzt takarít meg, nem fogjuk pazarolni az élelmiszert, mert tovább jó lesz fogyasztásra. Ezenkívül sokkal több hely lesz a hűtőszekrényben.
A vákuumszivattyú működése nagyon egyszerű. Alapvető funkciója a fóliatasak belsejében lévő levegő beszívása és ezáltal az élelmiszerek vákuumban történő lezárása. Az élelmiszerek ilyen módon történő csomagolása meghosszabbíthatja azok eltarthatóságát és eltarthatóságát. A legtöbb friss zöldség körülbelül 5 napig eltartható a hűtőszekrényben, a vákuumcsomagolt zöldségek akár 20 napig is elállnak. A hermetikusan lezárt hús akár két évig is eláll a fagyasztóban. A vákuumzacskókba csomagolt hús fűszerei sokkal jobban behatolnak a húsba. Így az íze jobb és kifejezettebb lesz.
Csak csomagolja a termékeket egy kiválasztott edénybe vagy zsinóros zacskóba, és használja a vákuumszivattyú egyik gombját a levegő kiszívására.
A vákuumzacskók használhatók sous-vide főzéshez, azaz a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékletű vízfürdőben, levegőhöz való hozzáférés nélkül. Így készíthet húst, halat, zöldséget, valamint gyümölcsöt és desszerteket - a belőlük készült ételek rendkívüli ízűek, lédúsak és rendkívül aromásak.
A szivattyú a piacon kapható legtöbb vákuumzsákhoz és dobozhoz illeszkedik.
VÉDELEM - ideje a könnyebb és hatékonyabb vasaláshoz! A vasbevonat egy innovatív megoldás, amely tökéletesen megvédi a szöveteket az égéstől és a letapadástól. Ezenkívül megvédi a talpat a karcolásoktól. MEGELŐZÉS - vasalótartozékunk pótolhatatlan...
TAPADÁSMENTES BEVONAT – hőálló (-200 - +260°C, rövid ideig 300°C-ig) és tűzálló. Nagy előnye a tapadásmentes bevonat, amely lehetővé teszi a zöldségek, tojások vagy húsok könnyű sütését zsiradék nélkül . ÚJRAHASZNÁLHATÓ - a tartós anyag, amelyből ...
TAPADÁSMENTES BEVONAT – hőállóság (-200 - +260°C, rövid ideig 300°C-ig) és tűzálló. Nagy előnye a tapadásmentes bevonat, amely lehetővé teszi a zöldségek, tojások vagy húsok könnyű sütését zsiradék nélkül . ÚJRAHASZNÁLHATÓ - a tartós anyag, amelyb...
HASZNÁLATI KÉNYELEM – a lógó és kusza kábelek hiánya a vezeték nélküli fülhallgatók egyik legnagyobb előnye. Lehetővé teszik zenehallgatást anélkül, hogy akadályoznák a mozgást, LCD kijelzőjük pedig lehetővé teszi a töltöttségi állapot folyamatos f...
HERMETIKUS CSOMAGOLÁS - a fóliazáró használata lehetővé teszi a csomagok hermetikus lezárását, ami fontos az élelmiszerek frissességének megőrzése, a nedvesség, szagok elleni védelem, valamint a levegő és a szennyeződés elleni védelem szempontjából ...