Ezt a hirdetést archiválták.

Világító led hóember - többszínű - Ruhhy

Budaörs
4 napja, 15 órája

Hasonló hirdetések

  • LED fényfüzér, hóember (10 LED, 1,1 méter, melegfehér, 3 x AA) - Family
    Budaörs
    Vidám, hóemberes fényfüzér, amely azonnal jókedvre deríti a családot. Az átlátszó kis hóember fejeket melegfehér LED-ek világítják meg, így otthonában minden irányból csodálatos vizuális élményt nyújt. Ideális lehet karácsonyfák, girlandok, polcok, k...
    • Egyéb eladó - Budaörs
    1 napja, 12 órája
    1 690 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11566487
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
VILÁGÍTÓ HÓEMBER - ez az egyedi, LED világítással ellátott dekoratív hóember a kertben és otthon is jól mutat. Hangsúlyozni fogja az ünnepi hangulatot és magára vonzza a szomszédok, különösen a gyerekek figyelmét, akik tudni fogják, hogy közeleg a tél. Az aranyos kerek figurának fekete kalapja és piros orra van, és ajándékokat tart a kezében. Kiváló minőségű vízálló anyagokból készült, amelyek garantálják a tökéletes megjelenést sok éven át.



BEÉPÍTETT KOMPESSZOR ÉS PÖRGETŐ LED PROJEKTOR - a hóember beépített kompresszorral rendelkezik, amely gyorsan feltölti levegővel. Ezenkívül a dekoráció beépített forgó LED projektorral rendelkezik, amely belülről világítja meg. Sötétedés után a hóember az összes karácsonyi színben pompázik. A kivetítő 8 váltakozó világítási szekvenciával van programozva.



A KÉSZLET CSOMAGOKAT, KÖTELEKET ÉS 2 Súlyozott zsákot tartalmaz - a hóember "erősítő rendszerrel van ellátva az ellenőrizetlen esések ellen". A derékmagasságban található két hevederes hurok a figura stabilizálására szolgál, 2 kötélre rögzített 4 csap segítségével. Az izzó hóembert ezen felül 2 db kövekkel teli zsák nehezíti. A tasakok a figura belsejében helyezkednek el.



IDŐJÁRÁSÁLLÓ - a dekoráció IP44 védelmi faktorral rendelkező tápegységgel van ellátva , így ellenáll az 1 mm-nél nagyobb szilárd tárgyakkal szembeni ütődéseknek, és vízálló is.



 



MŰSZAKI ADATOK:





Fehér szín


Anyag: műanyag


Beépített led projektor: igen


Váltakozó világítási sorrendek száma: 8


Vízálló: ip44


Méretek (magasság/átmérő): [------]cm


Tápkábel hossza: 195cm


Súly: 0,4 kg


Súly csomagban: 1,4 kg





 




TARTALOM:






Hóember


4 kampó


2 láncszem


2 karabiner

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs