Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Kiadó 65 nm-es Felújított tégla lakás Budapest II. kerület Kurucles Budapest, Kurucles

250 000 Ft
Budapest II. kerület Kurucles Budapest, Kurucles
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9932885
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 65
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch sowohl als auch Englisch.

KIADÓ egy felújított, 65 nm-es, 2 szobás, világos, erkélyes lakás egy saját KERTES 8 lakásos ház félemeletén.

A 3 emeletes ház a Kuruclesi út erdő melletti részén van. Gyönyörű, zöld és csendes a környék és minimális az autóforgalom. A tégla építésű ház jó állapotú és rendezett, nagyon jó lakóközösséggel. Szinte csak fiatal családok lakják. Két közös haszálatú tároló van a házban, ahol szinte bármit lehet tárolni (főleg biciklik és babkocsik állnak benne). A ház mögött pedig van egy HATALMAS HOMOKOZÓVAL FELSZERELT KÖZÖS HASZNÁLATÚ KERT is.

A lakás 2 szobás, erkélyes, nagyon világos és csendes. Az erkélyes nappali fekvése dél-nyugati, a másik szoba és a konyha észak-keleti. Minden helysége ablakos és zöld kertre néz. 1 éve teljes körűen felújították, melynek keretében minden vezeték, nyílászáró cserélve lett. Új a konyhabútor és az összes beépített szekrény. A bejárati ajtó hevederzáras és az ablakokon redőny van. Továbbá 2 előszobai beépített szekrény szolgálja a kényelmünket. A kádas fürdő egyben van a WC-vel.

A közös költség 25.000 Ft/hó, mely tartalmazza a korlátlan hideg víz fogyasztást és a csatorna díjat, a szemétszállítást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket az épületben. A fűtést és a meleg vizet új kondenzációs gáz-cirkó szolgáltatja.

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Könnyen elérhető minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer, ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem és kávézó van a környéken és sok a szórakozási, kikapcsolódási és sportolási lehetőség is.

Rövid sétára van buszmegálló, ahonnan gyorsan elérhető több közlekedési csomópont és más járatok. A parkolás az utcán a ház előtt ingyenes.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére több éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

Hivatkozási szám: 5132_19

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gürtler Tamara

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Kurucles Budapest, Kurucles


Hasonló hirdetések

  • Rózsadombi lakás garázzsal kiadó !
    Budapest II. kerület, Rózsadomb, Bimbó út
    Háromszobás szép világos, napfényes, nagy teraszos földszinti társasházi lakás önálló garázzsal, kertkapcsolattal bútorozatlanul (konyha, fürdő komplett) hosszútávra kiadó. A lakás hangulatos, igényesen és biztonságosan kialakított, terasza 26 m2, a ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 4 órája
    390 000 Ft
  • Kiadó lakás Budapest 2. ker., Bel-Buda
    Budapest II. kerület, Buday László utca
    Kiadó Rózsadomb központi részén, csendes környezetben, igényesen felújított, szép, tágas, nagy teraszos lakás ! Az ingatlan kiváló állapotú, liftes társasház 4. emeletén található, gépesített, klimatizált, jelenleg bútorozott, de bútor nélkül is kive...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 13 órája
    540 000 Ft
  • Kiadó Lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Labanc út
    Kiadó Budapest 2. kerületében Szépilona városrészben a Labanc út elején egy 33nm-es, második emeleti garzon lakás. Amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba és előszoba található az ingatlanban. A közös költség 21800Ft, amely tartalmazza a házk...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 17 órája
    160 000 Ft
  • Kiadó Családi ház, Budapest II. kerület, Máriaremete - II/A, 265nm, 1241600 Ft
    Budapest II. kerület, Máriaremete - II/A
    2023. szeptember 1-től költözhető! Buda II/a. Máriaremetén, gyönyörű környezetben fekvő, csodálatos panorámával rendelkező, 1 nappali + 4 hálós + hobbyszobás, kertkapcsolatos, garázsos, önálló családi ház, csendes utcában. A házban világos, privát sz...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 18 órája
    1 241 600 Ft
  • Kiadó Családi ház, Budapest II. kerület, Budaliget - II/A, 287nm, 776000 Ft
    Budapest II. kerület, Budaliget - II/A
    II/A kerületben Budaligeten, természetvédelmi övezet mellett, abszolút csendes, sík mellékutcában, nagy méretű, parkosított telken 1994-ben épült, gyönyörű panorámás, teraszos, kertkapcsolatos családi ház 1 nappali + 3 hálószobával, hobbiszobával, 3 ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 18 órája
    776 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gürtler Tamara

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Kurucles Budapest, Kurucles