Költöztetés, bútorszállítás, szakszerű csomagolással XVI. kerület 061390 0000

Budapest II. kerület
3 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4884158
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
Fuvarszervező irodánk vállal költöztetés, bútorszállítás, tehertaxi, lakás-költöztetés tevékenységeket Budapesten és Magyarország egész területén országosan. A bútorszállítás egy igen kényes és nehéz feladat, amely gyors és precíz munkavégzést kíván. A bútorszállítás, költöztetés lehet lakossági, vagy közületi, de az ügyfeleink számára a végeredmény a fontos, vagyis egyik helyről a másikba a bútor sérülésmentes, pontos megérkezése. Mi azon vagyunk hogy maximálisan eleget tegyünk ennek a követelménynek. A lakásból szállított bútorokat szükség esetén ha kell lapra szereljük a könnyebb szállíthatóság és a bútorok védelme érdekében. A szétszerelt bútorokat fóliával, takarókkal, plédekkel védjük a raktérben. Iroda költöztetés, közületi bútorszállításkor a feladat nagyobb kapacitást igényel, ekkor az összeszerelést, és az irodai munkahelyek kialakítását, bebútorozását, berendezését is vállaljuk.
Antik bútorok szállítása talán még kényesebb feladat, nehéz súlyuk és magas értékük miatt speciális odafigyelést, törődést igényel. Légpárnás fóliával, bútorvédő fóliával, takarókkal, plédekkel védjük a bútorokat.
Zárt, párnázott teherautóink úgy vannak kialakítva hogy az összes bútorszállítási feladatra alkalmasak legyenek, profi szakembereink az elvárásoknak megfelelően végzik a bútorok szállítását, egészen a lapra szerelt irodabútortól, a zongorán át az antik bútor szállításig.
Ezen kívül vállalunk könyvtár pakolás, polcpakolás, polcra rendezés, könyvtárak költöztetése, könyvpakolás, irattár rendezés, lomtalanítás, irodalomtalanítás, bútorlomtalanítás, könyvtár-költöztetés, hagyatékelszállítás területén munkát Budapest minden kerületében, Újpest, Zugló, Csepel, Óbuda, Soroksár, Sashalom, Kispest, Rákosliget, Rákospalota, Rózsadomb, Gazdagrét, Ferencváros, Pesthidegkút, Kelenföld, Angyalföld, Újbuda, Mátyásföld, Békásmegyer. Budapesten előzetes helyszíni munkafelmérés keretében fix árajánlatot adunk, ami tartalmazza az összes költséget, egyéb esetekben óradíjjal dolgozunk.
A költözéshez költöztető dobozokat, légpárnás fóliát, csomagzáró gépet, ragasztószalagot biztosítunk, a dobozokat költözés előtt kiszállítjuk majd költözés után elszállítjuk. Ha költözik, vagy éppen egy bútort vásárol, lakást cserél és a csomagokat el kell szállítani, hívjon minket bizalommal! Az összes szállítási formában állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken is!


T:061/390-0000. T:0630/9441-195.


Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kzbApaJ9aCc

Email: info@freshkft.hu


Twitter: https://twitter.com/fuvarozas_bp
Facebook:http://facebook.com/fuvarozas.tehertaxi

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fresh Kft

  • 0630 94-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest II. kerület


Hasonló hirdetések

  • Budapest II. kerület
    Ingyen vállalom a lomtalanítást, lakáskiürítést, hagyatékok elszállítását! Hívjon hétvégén is! 06 20 912 6233...
    • Költöztetés, Tárolás - Budapest II. kerület
    1 hete, 3 napja
  • Magyarország Teher
    Budapest II. kerület, Lomtalanítás
    Költöztetés, lomtalanítás elérhető árakon és gyakorlott rakodókkal. Csomagolás Ingyenes Dobozokkal!!! Zongora, pianino, páncélszekrény szállítás. Bútorszerelés!!! Gyors pontos sérülésmentes szállítás. Mindenre garanciát vállalunk. Ingyenes Felmérés!!...
    • Költöztetés, Tárolás - Budapest II. kerület
    2 hete, 1 napja
  • Lomtalanítás
    Budapest II. kerület, Lomtalanítás
    Költöztetés, lomtalanítás elérhető árakon és gyakorlott rakodókkal. Csomagolás Ingyenes Dobozokkal!!! Zongora, pianínó, páncélszekrény szállítás. Bútorszerelés!!! Gyors pontos sérülésmentes szállítás. Mindenre garanciát vállalunk. Ingyenes Felmérés!!...
    • Költöztetés, Tárolás - Budapest II. kerület
    2 hete, 1 napja
  • Költöztetés, szállítás rejtett költségek NÉLKÜL
    Budapest II. kerület
    Örömmel vállalunk költöztetés, bútor vagy akár raklapos áru szállítást. Árainkat rejtett költségektől mentesen szabjuk meg . Amit megbeszéltünk, az úgy van. Minden esetben egyéni ajánlatot adunk, mert a munka természete határozza meg, hogy fix díjat,...
    • Költöztetés, Tárolás - Budapest II. kerület
    2 hete, 5 napja
  • Bútorszállítás, bútorszerelés, csomagolás, lomtalanítás. Tel : 061- 390 0000
    Budapest II. kerület
    Belföldi költöztetés, bútorszállítás, irodaköltöztetés, bútorlomtalanítás, szállítás, tehertaxi, csomagolás, bútorszerelés, lomtalanítás egyszóval az összes tevékenységgel foglalkozunk ami a fuvarozáshoz, költöztetéshez kapcsolható. Tevékenységünket ...
    • Költöztetés, Tárolás - Budapest II. kerület
    3 hete, 1 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fresh Kft

  • 0630 94-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület