Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Rózsadomb/azonnal költözhető/világos lakás

1 200 €
Budapest II. kerület Rózsadomb
6 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11051852
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 66
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
II. kerület, VÉRHALOM városrészben kiadó vagy eladó egy FELÚJÍTOTT 66 nm-es, 3 szobás, ERKÉLYES lakás.

II. kerületben, (1025) KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, RÓZSADOMB MAGAS PRESZTÍZSŰ részén eladó egy 66 nm-es, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS, erkélyes lakás. 1980-ban épült, négylakásos, téglaépítésű társasház jó állapotú, folyamatosan KARBANTARTOTT, RENDEZETT. Családi házas, ZÖLDÖVEZETI KÖRNYEZETBEN lévő lakóépület ápolt, gondozott közös használatú KERTTEL rendelkezik. A FELÚJÍTOTT, részben PANORÁMÁS lakás az épület első emeletén található. Az ingatlan a TELJES BERENDEZÉSSEL együtt kerül értékesítésre.

KITŰNŐ LEHETŐSÉG, ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS!

Bérleti díj : 1.200 euró/hó + 2 havi kaució.

A lakás ára : 330 ezer euró.

-2022. LAKÁS FELÚJÍTÁSA, felfrissítése, modernizálása. FIATALOSABB, a mai kor IGÉNYEINEK, ízlésének jobban MEGFELELŐ ENTERIŐR kialakítása. A nappaliba, a két hálószobába, az előszobába új bútorok, új berendezési tárgyak kerültek. Minden megújult. Egy igazán HANGULATOS, barátságos OTTHON jött létre. A tulajdonos a saját ízlésére hagyatkozva a stílusok, anyagok és színek találkozásával TEREMTETT HARMÓNIÁT a lakásban.

A KITŰNŐ ADOTTSÁGOKKAL rendelkező ÖSSZKOMFORTOS lakás, kifejezetten JÓ BEOSZTÁSÚ, CSENDES, D-NY-i tájolású, körbe süti a nap. RENDKÍVÜL VILÁGOS, NAPFÉNYES. ABLAK-ABLAK-ABLAK. Az első emeleti ingatlan (60 nm lakóterű + 11 nm erkély) a legjobb fekvésű a társasházban. A nappali 20 nm alapterületű. A KÜLÖN megközelíthető SZOBÁK 11 és 8 nm. A szobák előtt részben PANORÁMÁS ERKÉLY (11 nm) húzódik. A szobák ablakai a ZÖLD, FÁS, BOKROS kertre néznek. A zárt ABLAKOS konyha 7 nm. Plusz külön KAMRA helyiség is rendelkezésre áll. A KÁDAS fürdőszoba 4 nm. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. Az L ALAKÚ ERKÉLY, az előszobában (8 nm) a FELÜLVILÁGÍTÓ ABLAKOK külön kiemelendő plusz. Minden ablakon és erkélyajtón REDŐNY. SZÚNYOGHÁLÓ a hálószobákban. BIZTONSÁGI bejárati ajtó. Erkélyen mozgásérzékelős reflektorok. Programozható termosztát. CO érzékelő. Okos hangulatvilágítás. A lakás rezsije (gáz, áram) változatlan, nem érinti az áremelkedés.

A hálószobák parkettával, a nappali és a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. A lakás fűtéséről és a melegvíz ellátásáról zárt égésterű KOMBI GÁZCIRKÓ gondoskodik. A lakáshoz saját TÁROLÓ is tartozik.

A közös költség 75.000 Ft/FÉLÉV, ami tartalmazza a szemétszállítás költségét, a közös helyiségek világítását, a felújítási alapot. A társasház kellő megtakarítással rendelkezik. A lakás saját VÍZÓRÁVAL van felszerelve.

-2017. A kert PARKOSÍTÁSA, növények telepítése. Automata ÖNTÖZŐRENDSZER kiépítése.

-2013. Az ÉPÜLET KOMPLETT FEÚJÍTÁSA.
- Utólagos HOMLOKZATI HŐSZIGETELÉS, vakolatszínezés
- A LÉPCSŐHÁZ TELJES FELÚJÍTÁSA, a lépcsők, új lépcsőházi szekrények, ÚJ HATALMAS ABLAKFELÜLET beépítése.
- A lépcsőházban mozgásérzékelős világítás kiépítése, számkódos belépés
- TETŐSZIGETELÉS
- A PINCE KOMPLETT FELÚJÍTÁSA, ablakok cseréje.
- Új kerítés, automata kerítéskapu, térkövezés.

-2006. A lakás TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSA. SZERKEZETIG VISSZABONTVA (beton és tégláig). Az építési divat változásának, és a lényegesen magasabb műszaki követelményeknek megfelelően.

-1980. A társasház építése. Nyeles telken épült a KIS LAKÓKÖZÖSSÉGŰ társasház, ami az utcától távolabbra fekszik. (30 méter)

Garázs és beállási lehetőség sajnos jelenleg nincs. Parkolás az utcán, a ház előtt lehetséges. A házban három garázs van, ebből kettőt most is bérelnek. A szomszéd társasházban 6 garázs is található, egyiket sem használják rendeltetésszerűen. Ennek oka a nem megfelelő rámpa kialakítása. A parkolás megoldására a tulajdonos két lehetőséget kínál. A társasházban átvállalja a garázs bérleti díját öt éven keresztül (remélve, hogy rendeződik a helyzet, vagy beállási lehetőség lesz kialakítva), vagy a szomszéd épületben a garázs lehajtó kialakításának a költségét 2,5 Millió Ft erejéig. (eladás esetén)

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, VÉRHALOM TÉRI játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, RÓZSAKERT BEVÁSÁRLÓKÖZPONT, a FÉNY UTCAI PIAC - minden megtalálható. Buszmegálló (11, 91, 111, 291) a közelben, Buda központja, a Széll Kálmán tér, vagy a Nyugati pályaudvar könnyen, gyorsan elérhető.



erkély

Kapcsolat a hirdetővel
  • Baczynski Eszter

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Rózsadomb


Hasonló hirdetések

  • Kiadó lakás Budapest 2. ker., Hárshegy
    Budapest II. kerület
    KIADÓ! II.kerület Hárshegyen, panorámás,nagy erkélyes, bútorozott 165 m2-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás, igényes lakás az extra felszereltséggel és szolgáltatásokkal rendelkező Öko Lakóparkban! A társasház tervezője és a kivitelezője gondoskodott arról,...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 2 órája
    2 800 €
  • Kiadó 64 m2-es téglalakás Budapest II. kerület, Szemlőhegy, Boróka utca
    Budapest II. kerület, Szemlőhegy, Boróka utca
    A II.kerületi Bóróka utca, a Pusztakúti útról megközelíthető, meredek zsákutca, minimális forgalommal. Néhány percre buszmegálló és sétatávra a Rózsakert Bevásárló Központ. A 1986-ban épült, mindössze 6 lakásos társasház egy 1300 m2-es telken épült, ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 2 órája
    584 385 Ft
  • Kiadó 85 m2-es téglalakás Budapest II. kerület, Országút
    Budapest II. kerület, Országút
    Budapest II. kerületében, a Városmajor mellett, a Szilágyi Erzsébet fasor és a Trombitás utca közötti épületben kiadó egy 1. emeleti, külön konyha-étkezős, nappali + 1 hálószobás, gardróbos, világos lakás. Ha hangulatos, kényelmes és jó állapotú albé...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 3 órája
    300 000 Ft
  • 87 négyzetméteres, 4 szobás, felújított, pincés, kertre néző, kiadó lakás
    Budapest II. kerület, Újlak, II. kerület, Ürömi utca
    Keressük méltó bérlőjét Budapest, 2. és a 3. kerületének határán lévő, a Zsigmond tértől 2 percre található, 1. emeleti, belső kertre néző, a tulajdoni lap szerint 87 nm-es, hatalmas erkéllyel és amerikai konyhás nappalival rendelkező, összesen 4 szo...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 3 órája
    550 000 Ft
  • Kiadó lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület
    II. kerület, Vérhalom tér szomszédságában, az Áfonya utcában, újszerű társasház III. emeletén, hosszútávra, de minimum kettő évre kiadó egy minden igényt kielégítő, belső kétszintes, Penthouse jellegű, nappali + 3 hálószobás, négy fürdőszobás, bútoro...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest II. kerület
    1 napja, 3 órája
    1 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Baczynski Eszter

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Rózsadomb