A vállalati pénzügyek alapjai

10 000 Ft
Budapest III. kerület A vállalati pénzügyek alapjai 10000ft óbuda Nett
4 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12001820
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A vállalati pénzügyek alapjai 10000ft óbuda
Nettó Jelenérték/Kockázat-Megtérülés/Portfólió

Bélyácz Iván:A Vállalati Pénzügyek Alapjai
36 20 949 1288
36 50 104 8272
posta kizárolag előre fizetés után pl mpl csomagautomatába +1500ft

A tankönyv összefoglalja a vállalati pénzügyek alapismereteit, alapozva a vállalat működési, beruházási és finanszírozási folyamatainak kulcsfogalmaira és meghatározó összefüggéseire. Vállalati gazdálkodási célként a tulajdonosokat megillető érték folyamatos növelését tekintve, a vállalati pénzügyi teljesítmény mérését, a befektetések értékelését, a beruházási és finanszírozási döntések megalapozását rendre, erre az alapelvre támaszkodva mutatja be a mű szerzője. Az egyes fejezetekben a vállalati nézőpontú bemutatást és vizsgálódást a piaci értékítélet tükrében végzi a szerző, így minden minősítés, valamint döntés végső kontrollja a piaci megmérettetés lesz. A fejezetek mindegyikében a magyarázat logikai alapját a vállalati működésben és a makrogazdasági folyamatokban azonosítható átváltási kapcsolatok képezik; ez egyaránt vonatkozik a nettó jelenérték-szabály megalapozására, a kockázatmegtérülés kapcsolatra, vagy a tőkeáttételi és tőkestruktúra-döntésekre. A fejezetek elméleti mondanivalóját kidolgozott példák és kisebb vállalati esetek egészítik ki. A tankönyv szerzője fontos elvként tartotta szem előtt, hogy az anyag feldolgozására, megismerésére az új típusú közgazdászképzés első lépcsőjében kerül sor.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

A vállalati pénzügyek alapjai 10000ft óbuda Nett


Hasonló hirdetések

  • A vállalati pénzügyek alapjai
    Budapest III. kerület, A vállalati pénzügyek alapjai 8000ft óbuda
    A vállalati pénzügyek alapjai 8000ft óbuda Nettó Jelenérték/Kockázat-Megtérülés/Portfólió Bélyácz Iván:A Vállalati Pénzügyek Alapjai 36 20 949 1288 36 50 104 8272 posta kizárolag előre fizetés után pl mpl csomagautomatába +1500ft A tankönyv összefogl...
    • Könyvek, Magazinok - Budapest III. kerület
    4 napja, 5 órája
    8 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

A vállalati pénzügyek alapjai 10000ft óbuda Nett