étkezési dolomitpor és fehér agyagpor eladó

Budapest III. kerület óbuda
2 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2827216
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Testtekercseléshez dolomitpor eladó óbudán
Forradalmian új méregtelenítő és fogyasztó eljárás

Túlsúlyos? Állandó diéták ellenére inkább hízik, mint fogy?

06209491288 dolomitpor 2,5kg 16000ft

A dolomitpor alkalmazása, amelyet salaktalanításra, lúgosításra és méregtelenítésre használunk. Ezek a nehézfémek (higany, ólom és foszfor) táplálkozás során kerülnek be a szervezetünkbe ahol kötődnek egy fehérjéhez, ebben a kötött állapotban pedig megülnek a zsírszövetben. Ezek a nehézfém lerakódások okozhatnak fejfájást, izületi bántalmakat, krónikus fáradtságot és nem utolsó sorban tartós túlsúlyt! A dolomitpor használatával ezekből a kötésekből ki tudjuk bombázni a nehézfémeket, így meglazul a zsírszövet és könnyedén tud távozni a szervezetből!

Alkalmazása:

Tekercselés: másfél literes 39 C fokos vizet töltsünk egy műanyag lavórba és ehhez 5 evőkanál port adagoljunk. A tekercseket áztassuk be az oldatba, majd kezdjük el a tekercselést a talptól felfelé, egészen az állig. Ezután feküdjünk bele a fóliába. Nyugodtan terítsünk magunkra egy pokrócot. A kezelés min 50 percig tart, ezt követően 24 óráig nem ajánlott megfürdeni!

A tekercselős eljárással azonnal hatást tudunk elérni, hiszen a pólyák akár egy porszívó felszívják a bőr felületére kiülő nehézfémeket, így azoknak nem kell keresztül mennie a vér csatornáin és a vesén sem.

Egy 50 perces kezeléssel olyan hatás tudunk elérni, mintha 120-szor mennénk el szaunázni, azzal a különbséggel, hogy nem hevül fel annyira test, így szívbetegek, érrendszeri betegek is tudják alkalmazni!

A méregtelenítő tekercselést érdemes kúraszerűen alkalmazni, mely 5 vagy 7 napot jelent. Ez alatt az idő alatt akár 1 konfekció méretet is lehet fogyni, hiszen a már meglazult, nehéz fémektől mentes zsírszövet könnyedén tud távozni a szervezetből. Tehát a nagyobb változást ne súlyban várjuk és mérjük, hanem centiben mert a zsírnak inkább térfogata van, mintsem súlya.

A tekercselés különösen ajánlott reumások, ekcémások, visszeresek panaszainak megszüntetésére is!

A tekercselős kezelés során észlelhető enyhe csípő, szúró érzet, mely azt jelenti, hogy az anyag elkezdett dolgozni szervezetünkben, a nehézfém kötéseket elkezdte szétbombázni!

A kezelést követően nagyon fontos a folyadékpótlás, lehetőleg szénsavmentes ásványvizet fogyasszunk! de a legjobb az energetizált víz pl orgon víz fogyasztása

Kapcsolat a hirdetővel
  • hollósi-nagy

  • 0620949-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

óbuda


Hasonló hirdetések

  • természetes gyógymodok
    Budapest III. kerület, természetes gyógymodok
    http://gyogyiszap.sokoldal.hu Fehér agyagpor / kaolin / /MÉREGTELENITÉS/ 2,5kg 8000ft külsőleg és belsőleg is Forradalmian új méregtelenítő és fogyasztó eljárás Túlsúlyos? Állandó diéták ellenére inkább hízik, mint fogy? dolomitpor 1kg 8000ft Fehér i...
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Budapest III. kerület
    2 hónapja, 3 hete
  • 3+1 akció dolomitpor és agyagpor eladó óbudán
    Budapest III. kerület, óbuda
    étkezési dolomitpor és fehér agyagpor kimérve eladó óbudán étkezési dolomitpor kimérve ( Camg(C03)2 ) eladó 1kg 8000ft 3+1 azaz 4kg 24000ft 06209491288 A dolomit egy ásvány, mely magnézium- és kalcium karbonátból áll. jelentős mennyiségben tartalmazz...
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Budapest III. kerület
    2 hónapja, 3 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • hollósi-nagy

  • 0620949-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

óbuda