Gyógyulj agyagterápiával eladó óbudán

Budapest III. kerület óbuda
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3280150
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Gyógyulj agyagterápiával eladó óbudán
 
fehér agyagpor 2,5kg 8000ft  5kg csak 15000ft  vagy 3+1 akció csak most azaz 10kg 24000ft 
06209491288 óbuda
Gyógyulj agyagterápiával Már az ókorban is közismert volt az agyag gyógyító hatása - a tehetősebb nők a fürdőzés után az agyagos- és egyéb pakolásokkal, test- és bőrmasszírozással gondoskodtak szépségük ápolásáról. Az agyag az ősidőktől fogva orvosságok és kúrák alapanyaga volt, csakúgy, mint a víz és a különféle növények. A földfelszín alól bányásszák, finomra őrlik, szitálják, napon szárítják és levegőztetik (a nap tölti fel erőteljes energiájával) Az agyagban a négy őselem erői élnek, amelyek képesek szabályozni az emberi test egyensúlyát. Felszívó képességével, méreg-semlegesítő hatásával, remineralizáló, vérképzést segítő, regeneráló, sebgyógyító. Az agyag az egészségmegőrzésünket szolgálja és erősíti szervezetünk védekezőképességét. Az agyagterápia az egész testfelületen alkalmazható és ioncserélő képességének köszönhetően feltölti ásványi anyagokkal a testet, nyirokelvezető, tisztító és revitalizáló hatású. Például egy egész testet befedő agyagpakolás segít ellazítani az izomzatot, amely magában hordozza pihentető hatását is - sportolás, fizikai megerőltetés után jótékonyan hat. Az agyagban a négy őselem erői élnek, amelyek képesek szabályozni az emberi test egyensúlyát. Felszívó képességével, méreg-semlegesítő hatásával remineralizáló, vérképzést segítő, regeneráló és sebgyógyító. Az agyagpakolásokat ajánljuk szépségápolási célból is az ásványi anyag tartalma miatt. Pattanásokra is alkalmazhatjuk, hiszen szárítja a bőrünket. Mindemellett még erős cellulit kezelésére és fogyasztásra is nagyszerűen alkalmas.

Kapcsolat a hirdetővel
  • hollósi-nagy

  • +362094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

óbuda


Hasonló hirdetések

  • Gyógyulj agyagterápiával fehér agyagpor  eladó óbudán
    Budapest III. kerület, óbuda
    Gyógyulj agyagterápiával eladó óbudán fehér agyagpor 2,5kg 8000ft 4+1 akció 12,5kg csak 40000ft vagy 12+12 akció csak rendelésre csak előre fizetés esetén tehát 30kg fizet és 60kg vihet átfutás kb 10 munkanap 96000ft kap 60kg 06209491288 óbuda Gyógyu...
    • Egészség, Szépség, Fitnesz - Budapest III. kerület
    2 hónapja, 2 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • hollósi-nagy

  • +362094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

óbuda